.

.

Закачани од не'рѓосувачки челик Lλbishu, бања/балкон/закачалки на отворено/семејство, закачалки погодни за облеки, капи, палта, кошули, кратки ракави, долги ракави, кос?

Закачани од не'рѓосувачки челик Lλbishu, бања/балкон/закачалки на отворено/семејство, закачалки погодни за облеки, капи, палта,

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Капацитет со висок товар - закачалките се многу лепила За цел живот, нема потреба да се грижите за 'рѓањето на закачалки кои влијаат на квалитетот на облеката. Standелезен штанд, не е лесен за замена, внатрешен дизајн на кука, издржлив и издржлив. Виси облека, џемпери, костуми, кошули, магацин со тексас како целина, краци, елеци за долна облека, итн. Големината на закачалката е 40,5cmx 18,5 см, по 10 парчиња. Капацитет со висок товар - закачалките се многу лепила. За цел живот, нема потреба да се грижите за 'рѓањето на закачалки кои влијаат на квалитетот на облеката. Standелезен штанд, не е лесен за замена, внатрешен дизајн на кука, издржлив и издржлив. Виси облека, џемпери, костуми, кошули, магацин со тексас како целина, краци, елеци за долна облека, итн. Големината на закачалката е 40,5cmx 18,5 см, по 10 парчиња. Зошто да ги изберете нашите закачалки? Поради конкавниот дизајн на не'рѓосувачки челик, не е лесно да се деформираат и да бидат Durable Multi-Функционални закачалки : Широко користени во краци, костуми, кошули, елеци, маици, палта, палто.

Параметри на производот

Слична стока