.

.

Замена на решетката на решетката на решетки од 36 инчи од 36 инчи, за замена на решетката на Blackstone 4 Burner Propane Grill Подобрена странична полица и нов систем за управување с?

Замена на решетката на решетката на решетки од 36 инчи од 36 инчи, за замена на решетката на Blackstone 4 Burner Propane Grill Подобрена

DEN 3999.84

Пристапност
Залиха

Лесно за чистење : Површината за готвење од не'рѓосувачки челик што е едноставна за чистење на правење на чистење по оброк Голема област за готвење : со 36 ”x 20” (720 квадратни инчи) голема површина, скара опфаќа доволно скара храна за голема забава во дворот или паркот за скара. Материјал од не'рѓосувачки челик : усвојува задестен материјал од не'рѓосувачки челик (дебелина од 4 мм), издржлив, отпорност на топлина и не е лесен за деформирање. Лесно за чистење и одржување. Совршен Топ за замена : Компатибилен со Blackstone 2-Rurner Propane Greled Grill Подобрена странична полица и нов систем за управување со задни маснотии за да помогне во елиминирање на нередот. Најдобра употреба - Совршено за појадок, ручек и вечера - гответе сè, од јајца и палачинки до прашалници и сирење на скара до стек и компири, вклучувајќи храна во стилот на Тепањаки и многу повеќе. Griddle Stanbroil Grill е совршен додаток за скара за скара за вашата скара за гас. Карактеристики ❅ ви овозможуваат да готвите целосни оброци едновремено и е совршен прибор за готвење на отворено за сè, од палачинки и јајца на изгрејсонце до монголска скара во вечерните часови. ❅ Однесете го кампување, опашка, во парк или само печење на отворено.

Параметри на производот

Слична стока