.

.

Yfqhdd 15/20 инчи есенска врата венец есенски јавор од лисја од тиква од тиква од тиква

Yfqhdd 15/20 инчи есенска врата венец есенски јавор од лисја од тиква од тиква од тиква

DEN 5465.76

Пристапност
Залиха

Задебелен материјал, издржлив и разноврсен Дрвен ратан пад декорација изобилство Денот на благодарноста декорација венец, рачно изработен од лисја од свилен јавор, бери јата, тикви и разни лисја од пад на свилата. Некои од симулираните украси на диња и овошје се распоредени со рака. Големина на есенски лисја од лисја од јавор 40*40см/15,74 инчи. Есенска буква картичка + венец на фестивал на пеперутка. Се вклопува во предните врати и прозорците. Ако прикажувате на отворено, ставете ја венецот надвор од директни влажни. Овој есенски венец е совршен подарок за бабите и дедовците, родителите, пријателите, колегите и соседите. Совршен за спални соби, градини, балкони, трговски центри, камини, врати, wallsидови и други украси за Денот на благодарноста. Поради различно осветлување, вистинската боја на производот може да биде малку различна од бојата прикажана на сликата. Задебелен материјал, издржлив и разноврсен ратан ратан пад декорација изобилство Денот на благодарноста декорација, рачно изработен од лисја од свилени јавори, бери јата, тикви и разни лисја од есен на свила. Некои од симулираните украси на диња и овошје се распоредени со рака. Аусна јаворова лисја од лисја со големина 40*40см/15,74 инчи. Есенска буква картичка + венец на фестивал на пеперутка. Одговара на предните врати и прозорците. Ако прикажувате на отворено, ставете ја венецот од директни влажници. Овој пад на венецот е совршен подарок за бабите и дедовците, родителите, пријателите, колегите и соседите. Совршени за спални соби, градини, балкони, трговски центри, камини, врати, wallsидови и други украси за благодарност.

Параметри на производот

Material:
rattan ring
Size:
about 17.32*14.96*1.96inch / 22.4*19.6*3.93inch
Color:
yellow
Uses:
Fall Wreath, Fall Harvest Wreath, Pumpkins and Faux Maple Leaves, Pine Cones and Berries for Front Door Wall Indoor Outdoor Halloween Thanksgiving Decor
Package Includes:
1 Piece Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to manual measurement, the allowable deviation of measurement is 1-3cm.Please understand, thank. :
Слична стока