.

.

Подлога за греење, USB водоотпорна подлога за греење на облеката елек интелигентна прилагодлива електрична крпа за греење потопло алатка загреана загреана тело за ?

Подлога за греење, USB водоотпорна подлога за греење на облеката елек интелигентна прилагодлива електрична крпа за греење потопло алатка загреана

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Режим на греење : Со висококвалитетниот систем за греење, прилагодливата алатка за потопло на температурата е опремена со компоненти за греење што можат да го загреат грбот, абдоменот и лумбалниот Прилагодлив на температурата : Подлогата за греење е 3 режими на прилагодлива температура, може да кликнете со еден клик за да се загрее додека сте на напојување, а потоа можете да се прилагодите на интервалот на температурата што ви се допаѓа. Удобно и удобно : влошките за греење можат да се поправат и шијат на облеката и да се мијат, свиткаат, нанесуваат и преклопени, многу погодно за употреба. Погодно за моќност : Нашата подлога за греење на облеката е погодна за напојување само поврзана со USB -портата на енергетската банка или адаптер за напојување од 5 V 2 A. Широко користена : Подлогата за греење е лесна и преносна, удобна за преземање за кампување на отворено или други активности во зими. Режим на греење : Со висококвалитетниот систем за греење, прилагодливата алатка за потопло на температурата е опремена со компоненти за греење што можат да го загреат грбот, абдоменот и лумбалниот. Прилагодлив на температурата : Подлогата за греење е 3 режими на прилагодлива температура, може да кликнете со еден клик за да се загрее додека сте на напојување, а потоа можете да се прилагодите на интервалот на температурата што ви се допаѓа. Удобно и удобно : влошките за греење можат да се поправат и шијат на облеката и да се мијат, свиткаат, нанесуваат и преклопени, многу погодно за употреба. Погодно за моќност : Нашата подлога за греење на облеката е погодна за напојување само поврзана со USB -портата на енергетската банка или адаптер за напојување од 5 V 2 A.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Heating Pad
Material:
Heating Cloth
Power Supply:
5V2A
Rated Power:
7W
Three Gears Temperature:
High gear-red-50℃:
Middle gear-blue-40℃:
Low gear-green-30℃:
Size:
L
Package List:
1 x Heating Pad:
Note:
1. Do not allow people who cannot take care of themselves, babies, or people who are not sensitive enough to heat to use it.:
2. Do not use needles or bayonets to cut the heating wire inside the heating cloth. It is strictly forbidden to use this product when there is no one in the room.:
3. Do not use in a humid environment, please dry before use. :
Слична стока