.

.

Четка За миење садови Со Дозер За Сапун Четка За Миење Садови Во Кујна Со Заменлив Стап За Миење Садови За Глава За Чистење Садови И Тави Високоефикасно Чистење Удо?

Четка За миење садови Со Дозер За Сапун Четка За Миење Садови Во Кујна Со Заменлив Стап За Миење Садови За Глава За Чистење Садови И

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Широко користени : Издржливите најлонски влакна за лесно бришење на печива се совршени за тави, ТЕНЏЕРИЊА, чинии, чинии, мијалници, печки, садови за готвење, работни површини и многу повеќе Користејќи издржливи најлонски влакна, лесно е да се исчистат остатоците од храна, додатоците и лепењата. Безбеден е и за нелепливи садови за готвење. Удобен зафат : внимателно ја дизајниравме рачката на четката за да ја направиме нелизгачка и издржлива. Дури и ако вашите раце се влажни или обоени со раствор за чистење за време на процесот на чистење, не мора да се грижите дали четката лесно ќе се лизне, нејзиниот врв обезбедува нелизгачки стисок. Хуманизиран дизајн : само притиснете го копчето за да ослободите сапун за садови на барање, намалувајќи го непотребниот отпад и заштедувајќи ја маката од земање сапун за садови. Стругалката на грбот е ефикасна во отстранување на тврдоглави дамки. На крајот има висечки прстен. Висат на куката кога не се користат, многу погодно. Разноврсна-може да се користи како кујнска четка или машина за миење садови за чистење садови, САКСИИ, нелепливи садови за готвење, мијалници итн. Многу луѓе го користат како четка за туширање за чистење на ѕидовите и кадите за туширање. Чистење Со висока Ефикасност-Ослободете сапун за садови на барање со притискање на копче, намалувајќи го непотребниот отпад и маката за добивање детергент. Стругалката на грбот е ефикасна во отстранување на тврдоглави дамки. Заменлива Глава За Четка-глава за четка за Миење Садови со издржливи најлонски влакна за издржливост и лесно чистење на цврсти дамки. Исто така, лесно може да се замени и лесно може да се отстрани и замени со еден пресврт. Широко користени : Издржливите најлонски влакна за лесно бришење на печива се совршени за тави, ТЕНЏЕРИЊА, чинии, чинии, мијалници, печки, садови за готвење, работни површини и многу повеќе. Користејќи издржливи најлонски влакна, лесно е да се исчистат остатоците од храна, додатоците и лепењата. Безбеден е и за нелепливи садови за готвење.Удобен зафат : внимателно ја дизајниравме рачката на четката за да ја направиме нелизгачка и издржлива. Дури и ако вашите раце се влажни или обоени со раствор за чистење за време на процесот на чистење, не мора да се грижите дали четката лесно ќе се лизне, нејзиниот врв обезбедува нелизгачки стисок.

Параметри на производот

Слична стока