.

.

Jtwmy повеќеслојни кабинети за чевли што не еткаена ткаенина за шишиња за чевли што може да се заштеди домашен држач за заштеда на просторот погоден за балконот на ко?

Jtwmy повеќеслојни кабинети за чевли што не еткаена ткаенина за шишиња за чевли што може да се заштеди домашен држач за заштеда на просторот

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Оваа решетка за чевли може да ги задржи чевлите во ред и да го намали нередот на чевлите додека е елегантен во исто време Соодветниот организатор на чевли е погоден за вашиот влез, фоаје, гардероба, плакарот, студентски дом, внатрешен двор, кабинет, гаража, итн. Лесен за употреба, оваа решетка за чевли е лесен за инсталирање без други алатки, можете лесно и брзо, можете лесно и брзо, лесно, Погодно е да се одржи, продолжување на времето на услугата на решетката. Совршен за патики, станови, обични чевли, детски чевли и можете да отстраните слој за да собере чизми, високи потпетици. Конструирана од избрана ткаенина што не е ткаена, висококвалитетна челична цевка и ПП пластични конектори, цврсти и стабилни за долгорочна употреба. Боја : Како што е прикажано сликите што се прикажани : Оставете грешка од 0,5-1 инчи поради рачно мерење.54cm) повеќеслојни решетки за чевли за чевли за чевли за чевли, лесни собрани полици за заштеда на простор, заштеда на просторот, држач за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за бои и големина1.

Параметри на производот

Слична стока