.

.

PH мерач, чувствителен ABS HD дисплеј на вода Тестер за pH на вода Висока точност за аквакултура

PH мерач, чувствителен ABS HD дисплеј на вода Тестер за pH на вода Висока точност за аквакултура

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

HD дисплеј за задно осветлување : Ова PH -тест пенкало усвојува HD дисплеј за задно осветлување, автоматско калибрација, автоматско препознавање, долго притиснете CAL по напојувањето за да се калибрираат со еден клуч Електрода со висока чувствителна стаклена топка : Ова p H -тест пенкало усвојува софистицирана стаклена топка електрода со висока чувствителност, на екранот се прикажани 16,00 или бројот продолжува да скока по напојувањето. Широка примена : Пенка за тест за p H на вода е погодно за домашна вода, базен, аквакултура, квалитет на вода во животната средина, земјоделска вода, квалитет на вода за риба, цвеќиња од стаклена градина, вода од барел, вода во заедницата. Чувствителна сонда за легура : Овој мерач на p H на вода има чувствителна сонда на легура отпорна на корозија, која е цврста и издржлива и работи стабилно. Лесен и преносен : Целокупната тежина на тестер за p H на водата е лесна и многу лесна за носење и може лесно да се чува во торба. HD дисплеј за задно осветлување : Ова PH -тест пенкало усвојува HD дисплеј за задно осветлување, автоматско калибрација, автоматско препознавање, долго притиснете CAL по напојувањето за да се калибрираат со еден клуч. Електрода со висока чувствителна стаклена топка : Ова p H -тест пенкало усвојува софистицирана стаклена топка електрода со висока чувствителност, на екранот се прикажани 16,00 или бројот продолжува да скока по напојувањето. Широка примена : Пенка за тест за p H на вода е погодно за домашна вода, базен, аквакултура, квалитет на вода во животната средина, земјоделска вода, квалитет на вода за риба, цвеќиња од стаклена градина, вода од барел, вода во заедницата. Чувствителна сонда за легура : Овој мерач на p H на вода има чувствителна сонда на легура отпорна на корозија, која е цврста и издржлива и работи стабилно. Лесен и преносен : Целокупната тежина на тестер за p H на водата е лесна и многу лесна за носење и може лесно да се чува во торба. Порака за HD Flight HD : Ова PH -тест пенкало усвојува HD дисплеј за задно осветлување, автоматско калибрација, автоматско препознавање, долго притиснете CAL по напојувањето за да се калибрирате со еден клуч. Електрода со висока чувствителна стаклена топка : Ова p H -тест пенкало усвојува софистицирана стаклена топка електрода со висока чувствителност, на екранот се прикажани 16,00 или бројот продолжува да скока по напојувањето на .

Параметри на производот

Item Type:
PH Test Pen
Material:
ABS
Battery:
3V Button Cell CR2032 x 1(Shipping Without Battery)
Uses:
Domestic water, swimming pools, aquaculture, environmental water quality, agricultural water, fish tank water quality, greenhouse flowers, barrels of water, community water stations
Basic Parameters:
Test Range:
0.00-14.00pH
How to Use:
1. Open the pen cover:
2. Press ON or OFF to power on:
3. Put the pen into the water to be tested, gently shake, wait for the value to stabilize press the CAL button to lock the value:
4. Take the test pen out of the water, watch the value shown on the display:
Package List:
1 x Tester:
1 x Instruction Manual:
3 x PH Test Powder:
1 x Plastic Box:
Слична стока