.

.

Наставник 7 Послужавник За Накит За Садови За Прстени-Предавам Брајово Писмо и Вашата Суперсила Е Наставник По Брајово Писмо Послужавник За Ситници Кујна Послужав?

Наставник 7 Послужавник За Накит За Садови За Прстени-Предавам Брајово Писмо и Вашата Суперсила Е Наставник По Брајово Писмо Послужавник

DEN 1393.60

Пристапност
Залиха

СОВРШЕН ПОДАРОК-држач за веренички прстен за невестата, помогнете и да ја покаже својата нова блинг; совршен подарок за носење на невестински туш, моминска вечер, свршувачка или само за забава! ГЛАМУРОЗНА идеална големина за прстени, нараквици, обетки, ѓердани, клучеви или други мали додатоци. Учител Чаша за кригла-Предавам Брајово Писмо И Вашата Суперсила Е Брајово Писмо Наставничка Кошула 11оз Чаши Чаши. Најдобар Подарок За Ангажман, Послужавник За Накит За Прстен - Сад За Ситници За Веренички Прстен, Украси За Моминска Вечер, Свршен Подарок. Одличен подарок за мајка ќерка пријатели или важни луѓе.Особено Денот На Вљубените,Роденден,Годишнина,Денот На Благодарноста,Божиќ,Дипломирањето, и подароци размена!. СОВРШЕН ПОДАРОК-држач за веренички прстен за невестата, помогнете и да ја покаже својата нова блинг; совршен подарок за носење на невестински туш, моминска вечер, свршувачка или само за забава!. ГЛАМУРОЗНА идеална големина за прстени, нараквици, обетки, ѓердани, клучеви или други мали додатоци. Учител Чаша за кригла-Предавам Брајово Писмо И Вашата Суперсила Е Брајово Писмо Наставничка Кошула 11оз Чаши Чаши. Најдобар Подарок За Ангажман, Послужавник За Накит За Прстен - Сад За Ситници За Веренички Прстен, Украси За Моминска Вечер, Свршен Подарок. Одличен подарок за мајка ќерка пријатели или важни луѓе.Особено Денот На Вљубените,Роденден,Годишнина,Денот На Благодарноста,Божиќ,Дипломирањето, и подароци размена!. Материјал : Висококвалитетен нерѓосувачки челик. Големина : 7 Icnh. Тежина : 112гр Боја : Сребрена/ Златна/Шарена.

Параметри на производот

Слична стока