.

.

Лусо Опрема Детски Послужавник За Патување За Детско Седиште За Автомобил, Послужавник За Патување За Детско Седиште За Автомобил, Послужавник За Скут за Авион, Де?

Лусо Опрема Детски Послужавник За Патување За Детско Седиште За Автомобил, Послужавник За Патување За Детско Седиште За Автомобил,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Послужавник за Патување За Детско Седиште За Автомобили : Забавувајте ги вашите деца и чувајте ги нивните играчки организирани со оваа послужавник за патување за бебиња и мали деца Врвот за суво бришење на оваа послужавник за патување е голем и може да се користи како површина за закуски или други активности при патување. Безбедни Материјали за деца : Изработени од оксфордска ткаенина и пластика безбедна за деца, нашите детски послужавник за патување за автомобилско седиште е доволно цврст за долгогодишна употреба во автомобил, авион, воз или автобус. Овој послужавник за автомобилски седишта има безбедносен ремен, мрежести џебови, држач за таблети и држач за чаши. Држач За таблети без Капка : Компатибилен со разни уреди, го дизајниравме држачот за таблети да биде безбеден и стабилен кога патуваме со немирни деца. Држачот без капка на оваа фиока за седишта значи помала потреба за прилагодување на таблетот за време на долги патувања.

Параметри на производот

Слична стока