.

.

Подароци за благодарност на наставниците во Флаб за жени Крај на годината Наставнички подароци Ви благодариме за подароци за наставници за дипломирање за наставн?

Подароци за благодарност на наставниците во Флаб за жени Крај на годината Наставнички подароци Ви благодариме за подароци за наставници

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

【Teacher Appreciation Gifts】 : The teacher appreciation keepsake and paperweight is printed with the words "A great teacher is hard to find and impossible to forget" and patterned with books, pencil, apple, flowers, and more, lively and lovely in appearance, Кој е убав подарок за наставници за жени кои се дојдени или во пензија 【Подарок за благодарност на наставниците】 : Благодарам подарок на наставникот да го има формата на срцето и мери приближно. 4 "x 4" x 0,4 ", доаѓа со прекрасна кутија за подароци и картичка за најдобри желби. Совршени благодарни подароци за наставниците. , погоден за складирање и поставување на табели и полици за книги без да заземате многу простор. Овој подарок за наставници на крајот на годината може да ви служи долго време, обезбедувајќи ви убаво визуелно уживање. 【Најдобри подароци за наставниците】 : Благодарам Наставнички подароци за подароци за лична категорија е А е А Правилна сегашност за вашите почитувани наставници, кои можат да се применат за Денот на наставниците, Недела на наставници за Денот на благодарноста, Божиќ, Денот на вineубените, првиот ден на наставниците, подароците од училиштата, подароците од Нова Година, подароците за Денот на мајката, подароците за дипломирање, подароците за пензија, крајот на Подароци од учебната година, благодарам подароци за наставници, наставници за дневна нега и наставници во предучилишна возраст.

Параметри на производот

Слична стока