.

.

Метронични Поли Мејлери 10х13 50 Еез, Силни Лепливи Торби За Испорака За Облека, Торби За Испраќање За Мал Бизнис, Средни Поли Поштенски Торби, Пликови За Испорака, Пол?

Метронични Поли Мејлери 10х13 50 Еез, Силни Лепливи Торби За Испорака За Облека, Торби За Испраќање За Мал Бизнис, Средни Поли Поштенски Торби,

DEN 106.88

Пристапност
Залиха

Издвоите Со Уникатна Боја : МЕТРОНИЧНА Праска Розова10х13 Поли-Поштата се совршени за да ја истакнете вашата испорака и да им дадете на вашите клиенти прекрасен прв впечаток и подобро искуство за купување! Врвен Квалитет : Изработени од висококвалитетен поли материјал и професионални техники, нашите торби за испорака се водоотпорни, отпорни на солзи и нетранспарентни, осигурувајќи дека вашата приватност и стоки се заштитени за време на процесот на испорака. Лесни за Употреба : метронските кеси за пошта се погодни и лесни за употреба - едноставно откинете ја заптивката и залепете ја за да го комплетирате пакувањето. Силната адхезија на лепилото гарантира дека останува леплива дури и при екстремни температури. Разноврсна : МЕТРОНСКИТЕ розови торби За испорака Од Праска може да се користат за различни мали бизниси и се одлични за испорака на лесни и помалку кревки производи како што се кошули, здолништа, трегери, слатки чорапи и многу повеќе!.

Параметри на производот

Слична стока