.

.

Тркала за сечење дискови за сечење 5x 35мм за острилка за заварување на електрода од волфрам, заварување со целосен песок дијамантски тркала компатибилни со ротацио?

Тркала за сечење дискови за сечење 5x 35мм за острилка за заварување на електрода од волфрам, заварување со целосен песок дијамантски тркала

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Дијамантските тркала се компатибилни со Дремел, Вен и други ротациони алатки И костум за 3mirrors Tungsten Election Sharpener Grinders B085 ZKP5 YC. Проверете ја големината е тркала од 35мм пред купувањето. Пакетот вклучува : 5x 35мм дискови за сечење/ тркала со целосен песок со дијаманти; 2 x 35мм мандери/ шипки за поврзување (нови CNC направени, потрајни). Новиот дизајн на шипка за поврзување има глава од 8,3 мм, што ја зголемува должината на инсталацијата и е постабилна при ротирање. Материјал : Висококвалитетен јаглероден челик, потрајни од обичното тркало за мелење. Целосно тркало за мелење на песок, поголема стапка на искористување. Комплетот е добар додаток за ротациони алатки. Целосните тркала со дијаманти со песок, тркалото и системот за острина се одлични за употреба. Со добра цврстина, отпорност на абење и отпорност на добро влијание. DIY економични делови. These Cutting Wheels fit most rotary and air tools and are applicable to sharpening tig tungsten, hanging grinders, electric drills, electric sharpener grinders, etc. Also, can be used with your rotary tool to cut a wide variety of materials like wood, metal, скапоцен камен, стакло, пластика, мек метал, алуминиумска легура и жад, итн. Ако имате какви било проблеми, ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе помогнеме. 3mirrors бренд со висококвалитетно тркало за мелење на јаглероден челик, потрајно од обичното тркало за мелење. Тркалото за мелење е едно од најчесто користените абразивни алатки.

Параметри на производот

Слична стока