.

.

Besportble Monitor Stand Clear Display Stand 3PCS Sundses Shalls Shall Stand U форма Транспарентен очила за прикажување на очила Таблет спектакл накит за грешки за домашна продавница за куќиште за к?

Besportble Monitor Stand Clear Display Stand 3PCS Sundses Shalls Shall Stand U форма Транспарентен очила за прикажување на очила

DEN 324.80

Пристапност
Залиха

Идеално за прикажување и организирање на очила за сонце, козметика, накит, тоалети или какви било други ножеви Овој штанд за изложба е направен со употреба на висококвалитетно, лесен и издржлив. Акрилик што се гледа и е целосно јасен за да ви обезбеди елегантен и елегантен начин да прикажете што сакате. Додавање поголема елеганција и час на вашиот настан. Овој јасен дисплеј за подигач на акрилен штанд нуди поголема стабилност и издржливост од кој било друг став на пазарот. Идеално за прикажување и организирање на очила за сонце, козметика, накит, тоалети или какви било други ножеви. Овој штанд за изложба е направен со употреба на висококвалитетно, лесен и издржлив. Акрилик што се гледа и е целосно јасен за да ви обезбеди елегантен и елегантен начин да прикажете што сакате. Додавање поголема елеганција и час на вашиот настан. Овој јасен дисплеј за подигач на акрилен штанд нуди поголема стабилност и издржливост од кој било друг став на пазарот.

Параметри на производот

Слична стока