.

.

Разбојот За Монистра На Монистра Рик, 13,5 х 3,75 х 4,5 инчи, Дрвен, Разбој Со Две Искривувања, Вклучени Илустрирани Упатства, Не Е Потребно Склопување, Користете За Созда?

Разбојот За Монистра На Монистра Рик, 13,5 х 3,75 х 4,5 инчи, Дрвен, Разбој Со Две Искривувања, Вклучени Илустрирани Упатства, Не Е Потребно

DEN 717.44

Пристапност
Залиха

КВАЛИТЕТ : овој loономски дизајниран разбој за ткаење има димензии 13,5 х 3,75 х 4,5 инчи и е изработен од висококвалитетно дрво НЕ Е ПОТРЕБНО СОБРАНИЕ : Разбојот На Монистра На Рик е веќе составен. Поставете 40 искривувања за помалку од 5 минути!. ДОДАТОЦИ : Вклучено во кутијата е сеопфатен кориснички водич, 3 прачки за искривување, 4 штипки за искривување и картичка за сепаратор за искривување. ДВЕ ИСКРИВУВАЊА : овој проект за разбој заштитен со патент завршува со само 2 искривувања. Ова создава многу помалку конец за да се вткае назад во вашиот проект!. ПРИЛАГОДЛИВ : Користете за создавање на кој било проект-вклучувајќи нараквици, ленти за капи, торбички, ѓердани, таписерии и многу повеќе! Работи со било која големина мушка. Овој уникатен патентиран разбој од мушка Од Пол Рикс и Мушка Смит прави ткаење на мушка! Дизајнирајте ѓердани, нараквици, ремени, ленти за глава и многу повеќе со стаклени монистра со која било големина.

Параметри на производот

Слична стока