.

.

Breala подот, списание за решетки за решетки за решетки за решетки, држач за организатор на дрвени весници со 3 џебови, болници/Трговско шоу за приказ на книги

Breala подот, списание за решетки за решетки за решетки за решетки, држач за организатор на дрвени весници со 3 џебови, болници/Трговско шоу

DEN 1003.20

Пристапност
Залиха

★ 【E1 одделение за заштита на животната средина Дрвена】 Нашиот држач за списанија изработен од табла за заштита на животната средина Е1 одделение, цврста, голема сила, добра цврстина, високо издржлива и водоотпорна Долгорочната употреба нема да попушти или да се скрши. ★ 【Лесно за прегледување и зачувување на просторот】 Атрактивен зачекорен дизајн заштедува вреден простор. Различни категории на брошури можат да бидат поставени во различни нивоа, овозможувајќи ви лесно да пристапите до нив кога ви требаат. ★ 【Полици за дизајн, пријателски за корисникот】 Нашите полици за прикажување на брошура стојат рамна површина и цврста конструкција, процес на запечатување на работ, поубав и подобрување на удобноста на употребата, што може ефикасно да ги спречи луѓето да бидат изгребани за време на употребата. ★ 【Лесно за склопување】 држачите на организаторот на памфлетите се опремени со лесни инструкции за разбирање и јасно компоненти, кои можат лесно да се расклопат и соберат. ★ 【Штанд за повеќекратно списание】 Погоден за трговски центри, простории за чекање, лоби на банка, училиште, библиотеки, канцеларија, изложба, дневна соба, итн. Може да се користи и за складирање на весник, литература, датотеки, флаери и сл. Е1 одделение за заштита на животната средина дрвени】 Нашиот држач за списанија изработен од табла за заштита на животната средина Е1 одделение, цврста, голема јачина, добра цврстина, многу издржлива и водоотпорна. Долгорочната употреба нема да попушти или да се скрши. ★ 【Лесно за прегледување и зачувување на просторот】 Атрактивен зачекорен дизајн заштедува вреден простор. Различни категории на брошури можат да бидат поставени во различни нивоа, овозможувајќи ви лесно да пристапите до нив кога ви требаат. ★ 【Полици за дизајн, пријателски за корисникот】 Нашите полици за прикажување на брошура стојат рамна површина и цврста конструкција, процес на запечатување на работ, поубав и подобрување на удобноста на употребата, што може ефикасно да ги спречи луѓето да бидат изгребани за време на употребата. ★ 【Лесно за склопување】 држачите на организаторот на памфлетите се опремени со лесни инструкции за разбирање и јасно компоненти, кои можат лесно да се расклопат и соберат.

Параметри на производот

- Material:
wood
- Overall Size:
Width x Depth x Height
62cm x 33cm x 105cm ( 24 3/8 x 13 x 41 3/8 ):
❈ Feature:
- Good-looking and practical.:
- Effectively prevents brochures from getting falling.:
- Making it easy for people to read magazines.:
- Convenient to clean / assemble / use.:
- Used to store documents, information manuals, documents.:
- For houses, hospitals, bar, hall, airports, tourist attractions.:
❈ Kind Reminder:
- The decorative items shown in the product photos are not included.:
- The reason of computer resolution, there may be some differences in color to the actual goods received.:
- Please allow a slight deviation due to manual measurement.:
❈ Quality Service:
- We provide high-quality customer service. For any questions about the storage racks, please feel free to contact us, and we will answer and solve your questions.:
- We are constantly innovating and accepting suggestions from our customers so that we can continuously improve our products. :
Слична стока