.

.

Биворти Восочени Стапала Парафински Восок Нога Мафта Вреќи за Нега 1пар Парафински Восок Стапала Покривка Парафински Восок Чизми Бањи Чизми Парафински Восок Раче?

Биворти Восочени Стапала Парафински Восок Нога Мафта Вреќи за Нега 1пар Парафински Восок Стапала Покривка Парафински Восок

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ПАРАФИНСКИ ВОСОЧНИ ЧОРАПИ Една големина одговара на повеќето стапала, во основа, нашата обвивка за стапала би одговарала на повеќето луѓе СПА СТАПАЛА покритие Изработени Од полиестерски материјал Со добар степен, безбеден и удобен. Удобен и лесен за самостојно продолжување. ПОТОПОЛ ДРЖАЧ за СТАПАЛА доаѓа со едноставен дизајн, многу лесен за употреба. Внимателно стапнете на линијата. ВОСОК ЗАТОПЛУВАЊЕ НОГА ПОКРИТИЕ Парафински Восочни Чизми-Широка употреба, погодна за домаќинство,, СПА, парафинска нега, масажа, топол восок,. ЕДНОСТАВЕН КАПАК ЗА АБЕЊЕ НА СТАПАЛОТО ОД ПАРАФИНСКИ ВОСОК еластичната лента не е лесно да влезе во ветрот за време на работата, за да се обезбеди ефектот. Пакет Листа 1 х Пар на Нога опфаќа Карактеристики-еластичната лента не е лесно да се влезе во ветрот за време на работата, за да се обезбеди Ефектот За Завиткување На Стапалото. - Овој пар навлаки за стапала се изработени од одличен материјал, кој е практичен И издржлив Едноставен Држач за Потопло Стапало од Восок. - Доаѓа со едноставен дизајн, многу лесен за употреба. Стапнете на линијата внимателно Парафински Восок За Затоплување На Стапалата Покријте Ракавици. - Материјал : Полиестер, пената нега торба - употребата во салонот за убавина и дома.

Параметри на производот

Слична стока