.

.

Додатоци Додатоци за додатоци за држач 2 парчиња плакарот за плакарот крај Плакарот Пол прирабница држач за држач за прирабница Плаканица за шипка за капаче за туш?

Додатоци Додатоци за додатоци за држач 2 парчиња плакарот за плакарот крај Плакарот Пол прирабница држач за држач за прирабница

DEN 208.80

Пристапност
Залиха

Загради за висина за завеси- Овој приклучок за прирабница за гардероба е направен од безбеден и железен, издржлив и сигурен Куки за завеси- Погодно е за плакарот, алиштата, бањата, лесни за виси крпи, облека, врски, ремени и други лесни предмети. Закачалки за завеси- страната на држачот за прирабница е прилагодлива со завртки (не е вклучено), помошното фиксирање е подобро и не паѓа. Завртки за завеси за завеси- може да се користат во гардероби, бањи, простории за перење и други шипки за складирање за да создадат повеќе простор за складирање за вас. Куки на држачи за завеси- Оваа држач за приклучок за прибирање е лесен за инсталирање и освоено да заземе голем дел од вашето време. Загради за висина за завеси- Овој приклучок за прирабница за гардероба е направен од безбеден и железен, издржлив и сигурен. Куки за завеси- Погодно е за плакарот, алиштата, бањата, лесни за виси крпи, облека, врски, ремени и други лесни предмети. Закачалки за завеси- страната на држачот за прирабница е прилагодлива со завртки (не е вклучено), помошното фиксирање е подобро и не паѓа. Завртки за завеси за завеси- може да се користат во гардероби, бањи, простории за перење и други шипки за складирање за да создадат повеќе простор за складирање за вас. Куки на држачи за завеси- Оваа држач за приклучок за прибирање е лесен за инсталирање и освоено да заземе голем дел од вашето време. Пакетот вклучува 8 x Карактеристики на прирабницата за прачки за плакари - Материјал : Ironелезо.

Параметри на производот

Слична стока