.

.

Meike MK-EFTR-VND Комплет Капка-Во Променлива ND Филтри За Canon И Meike Mk-EFTR-C Пад-Во Филтри Монтирање Адаптер EF EOS R

Meike MK-EFTR-VND Комплет Капка-Во Променлива ND Филтри За Canon И Meike Mk-EFTR-C Пад-Во Филтри Монтирање Адаптер EF EOS R

DEN 1144.00

Пристапност
Залиха

Може да се користи со canon и Meike MK-EFTR-C ЕФ ДО eos R Адаптер За Монтирање На Филтер За Паѓање Транспарентен заштитен јасен CPL филтер, зголемете ја употребата на чувство и удобност. Филтер за паѓање, лесен за инсталирање и носење. заштитен филтер со проѕирно стакло. Може да биде отпорен на прашина и вода. Може да се користи со canon и Meike MK-EFTR-C ЕФ ДО eos R Адаптер За Монтирање На Филтер За Паѓање. Транспарентен заштитен јасен CPL филтер, зголемете ја употребата на чувство и удобност. Филтер за паѓање, лесен за инсталирање и носење. заштитен филтер со проѕирно стакло. Може да биде отпорен на прашина и вода. Мк-ЕФТР-Ц Леќа Адаптер пад-во филтри 1*пад-во ND филтри 1*Пад-ВО УВ филтри.

Параметри на производот

Слична стока