.

.

Пневматска пила -датотека што ја возвраќа индустриската алатка за сечење на воздухот 9000RMP 0,6MPa KP - 753, идеален за пила, сечење, дебагирање, и др.

Пневматска пила -датотека што ја возвраќа индустриската алатка за сечење на воздухот 9000RMP 0,6MPa KP - 753, идеален за пила, сечење, дебагирање,

DEN 2267.04

Пристапност
Залиха

Одлични материјали : Алатката е изработена од алуминиумска легура и не'рѓосувачки челик, кој има добра отпорност на абење и издржливост Безбедно работење : Со ниски вибрации и механизам за намалување на бучавата и активирање на безбедност, бучавата за работа е мала и побезбедна. Висока брзина на вртење : Брзината на оптоварување не е 9000rpm, што може да се намали метал и други материјали, а дебелината е до 1,5 мм. Мултифункционална алатка : Ова е мултифункционална пневматска алатка која комбинира пила и датотека за да ги задоволи повеќе потребите за обработка. Широки апликации : Пневматската датотека за пила е многу погодна за пила, сечење, дебагирање, мелење, отстранување на 'рѓа, итн. Одлични материјали : Алатката е направена од алуминиумска легура и не'рѓосувачки челик, кој има добра отпорност на абење и издржливост. Безбедно работење : Со ниски вибрации и механизам за намалување на бучавата и активирање на безбедност, бучавата за работа е мала и побезбедна. Висока брзина на вртење : Брзината на оптоварување не е 9000rpm, што може да се намали метал и други материјали, а дебелината е до 1,5 мм. Мултифункционална алатка : Ова е мултифункционална пневматска алатка која комбинира пила и датотека за да ги задоволи повеќе потребите за обработка. Широки апликации : Пневматската датотека за пила е многу погодна за пила, сечење, дебагирање, мелење, отстранување на 'рѓа, итн. Функција : Мултифункционална алатка : Ова е мултифункционална пневматска алатка која комбинира пила и датотека за да ги задоволи повеќе потребите за обработка. Висока брзина на вртење : Брзината на оптоварување не е 9000rpm, што може да се намали метал и други материјали, а дебелината е до 1,5 мм.

Параметри на производот

Item Type:
Pneumatic Saw File
Material:
Aluminum alloy + stainless steel
Purpose:
Industrial grade pneumatic saw file
Colour:
Black
Model:
KP-753
Cutting Stroke:
Approx. 8mm / 0.3in
No Load Speed:
9000rmp
Air Inlet Thread Size:
G1/4in
Suggested Pipe Inner Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Working Pressure:
0.6Mpa
Package List:
1 x Pneumatic Saw File:
1 x Connector:
1 x L Wrench:
1 x User Manual:
Слична стока