.

.

Комплет за чистење на оџаци за чистење на оџаци, чиста четка за оџаци, 6/9/12/15 шипки оџаци за чистење оџак чистење четка за чистење на отворот за чистење 1 четка глава 1

Комплет за чистење на оџаци за чистење на оџаци, чиста четка за оџаци, 6/9/12/15 шипки оџаци за чистење оџак чистење четка за чистење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

◕ Лесно за чистење : Според вистинскиот избор на соодветната должина на пол, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното до врвот ◕ Професионална употреба : Креосот и други остатоци во оџакот можат да се мешаат во соодветна вентилација и да имаат потенцијални ризици. Четката со оџак може ефикасно да ги отстрани дамките од маслото во оџакот што може да предизвика оган и ја прави употребата на оџакот побезбеден. ◕ Широка апликација : Може да се користи со електрична вежба (електричната вежба не е вклучена во пакетот). Погодно за метални грип и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Има глава за четка за замена и рачна глава за четка. ◕ Висококвалитетни материјали : прачката и работната глава се изработени од засилен најлон, кој е издржлив и нема да ја гребе внатрешната површина на оџакот. ◕ Погодна и брза инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе столбови за проширување на покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тешки грицки. ◕ Лесно за чистење : Според вистинскиот избор на соодветната должина на пол, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното до врвот. ◕ Професионална употреба : Креосот и други остатоци во оџакот можат да се мешаат во соодветна вентилација и да имаат потенцијални ризици. Четката со оџак може ефикасно да ги отстрани дамките од маслото во оџакот што може да предизвика оган и ја прави употребата на оџакот побезбеден. ◕ Широка апликација : Може да се користи со електрична вежба (електричната вежба не е вклучена во пакетот). Погодно за метални грип и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Има глава за четка за замена и рачна глава за четка. ◕ Висококвалитетни материјали : прачката и работната глава се изработени од засилен најлон, кој е издржлив и нема да ја гребе внатрешната површина на оџакот. ◕ Погодна и брза инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе столбови за проширување на покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тешки грицки. Четка за чистење на оџаци, 6/9/11/12/15 прачки Оџаци за чистење на оџаци чистење четка за чистење на отворот за чистење 1 четка глава 1 вежба конектор за чистење камин фен за вентилатор за отпадоци, 610мм, 9 Rodsproduct Опис ◕ Алатки за алатки за комплети за камини се постави дома кишана четка за чистење ◕ Карактеристики : - Погодна за метални грип и оџаци од тули со различни дијаметри и форми.

Параметри на производот

Material:
Polyester fiber
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm/16.14inch, 610mm/24inch
◕ Packing List:
410mm*100mm * 6/9 /12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
610mm*100mm * 6/9 /12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
◕ Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :
Слична стока