.

.

Рачен Вентилатор ЗА Предиво Комплети ЗА САМОСТОЈНИ Свадбени Рачни Вентилатори За Правење Рамка За Тркалезна Невеста Рамка За Вентилатор Со Тркалезна Рачка Од Дрв?

Рачен Вентилатор ЗА Предиво Комплети ЗА САМОСТОЈНИ Свадбени Рачни Вентилатори За Правење Рамка За Тркалезна Невеста Рамка За Вентилатор Со

DEN 252.16

Пристапност
Залиха

Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро искуство со користење Вашето дете ќе сака сами да го направи овој нежен кинески стил тркалезен вентилатор за раце. Рамката ЗА тркалезни вентилатори САМОСТОЈНО и комплетот за рачка од дрво е прекрасен додаток за правење тркалезен вентилатор. Рамката, исто така, може да се користи за правење Сам Фаќач На Соништа, Занаети За Закачување Ѕидови и Декор За Венчален Венец. Изработен од врвен материјал, издржлив и сигурен за употреба. Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро искуство со користење. Вашето дете ќе сака сами да го направи овој нежен кинески стил тркалезен вентилатор за раце. Рамката ЗА тркалезни вентилатори САМОСТОЈНО и комплетот за рачка од дрво е прекрасен додаток за правење тркалезен вентилатор. Рамката, исто така, може да се користи за правење Сам Фаќач На Соништа, Занаети За Закачување Ѕидови и Декор За Венчален Венец. Изработен од врвен материјал, издржлив и сигурен за употреба.

Параметри на производот

Слична стока