.

.

20 ПАРЧИЊА М8 Навој Т-Слот Пад-Во Обетка Лизгачки Завртка Завртка, TTZEZE Тешки Сребро Тон Јаглероден Челик Никел Обложени Чекан Главата Завртки Т Форма За Европски Ста?

20 ПАРЧИЊА М8 Навој Т-Слот Пад-Во Обетка Лизгачки Завртка Завртка, TTZEZE Тешки Сребро Тон Јаглероден Челик Никел Обложени Чекан Главата

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Висококвалитетен Материјал-Т-Завртките се направени од висококвалитетен никелиран јаглероден челик за отпорност на корозија, заштита од ' рѓа и долготрајна издржливост Широки Апликации-додатоците од алуминиумски профили од серијата 40 се широко користени во градежништвото 3Д печатачи, 3д машини ЗА гравирање, машини ЗА мелење ЦПУ, машини за ласерско сечење ЦПУ, машини за сечење плазма со цпу, проекти за роботи, машински заштитни капаци, работни станици итн. Податоци За Мерење-Пакетот вклучува 20 парчиња Т-Завртки Со Навој М8. Должината на завртките вклучува 16мм, 20мм, 25мм, 30мм, ве молиме погледнете ја втората слика за детална димензија. Функција-Способен да издржи силен вртежен момент со голема употреба и нема лесно да се соблече, ниту да се затегне премногу. Широко се користи за профил од алуминиумска легура од 45 серии, склопување на решетката и заклучување на стегање, што се користи Со т-навртки, добар ефект на прицврстување. Карактеристика : - овие премиум компоненти се изработени од јаглероден челик и обложени со никел за сигурно да издржат силен вртежен момент, корозија и голема употреба. - Овие завртки имаат чисти, цврсти нишки кои нудат лесно олабавување и брзо затегнување, погодно за кога повторно ги прилагодувате или прилагодувате жигите/тела. -Заоблената глава на завртката во форма на т гарантира дека ќе доживеете мазна и необврзувачка инсталација во т-патеките. - Без разлика дали работите од дома, на локација или во индустриски амбиент, сигурно ќе ги најдете овие навојни т-завртки задоволувачки, ефикасни и совршено прилагодени на вашиот проект.

Параметри на производот

Name:
T Slot Bolts
Material:
Carbon Steel Nickel Plated
Color:
Silver
Head Size:
length 3/4(19.2mm), width 5/16(8.5mm), height 1/4(5.5mm)
Thread Diameter:
5/16(8mm)
Please see the second picture for specific size.:
Apply to:
European Standard 45 Series Aluminum Profile
.....:
Package Includes:
20pcs x M8 T-Slot Bolts:
.....:
Note:
1.The colors may have difference as the different display, please understand.:
2.Please check the specific size of the product according to the second picture before you bid.:
3.Please allow 1-2mm error due to manual measurement, please make sure you do not mind before you bid. :
Слична стока