.

.

Shyekyo Игра Домаќин Снабдување Со Батерии, Долг Век На Траење Приклучок Кабел За Полнење Игра Контролор Батерија, За Игра Контролер, За Игра Љубовник, За Конзола За Иг?

Shyekyo Игра Домаќин Снабдување Со Батерии, Долг Век На Траење Приклучок Кабел За Полнење Игра Контролор Батерија, За Игра Контролер,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Производите се изработени од висококвалитетни материјали и се издржливи 2000mah батерија пакет полнење комплет ЗА PS4 ИГРА Контролер. Директно полнење ЗА КОНТРОЛОРОТ PS4 преку кабелот за полнење, батеријата на полнење може да направи резервна копија ЗА КОНТРОЛОРОТ PS3 во играта. Обезбедување квалитет и долг работен век. Приклучете го кабелот за полнење СО USB интерфејс уред за полнење. Карактеристики : 1. 2000mah батерија пакет полнење комплет ЗА PS4 ИГРА Контролер. Производите се изработени од висококвалитетни материјали и се издржливи. Директно полнење ЗА КОНТРОЛОРОТ PS4 преку кабелот за полнење, батеријата на полнење може да направи резервна копија ЗА КОНТРОЛОРОТ PS3 во играта. Приклучете го кабелот за полнење СО USB интерфејс уред за полнење5. Обезбедување квалитет и долг работен век.Спецификација : Материјал : Аппаплицитни производи : За PS4 Scope на примена : капацитет на батеријата : 2000 mah Voltage : 3.

Параметри на производот

Material:
ABS
Applicable products:
For PS4
Scope of application:
battery
Battery capacity:
2000 mah
Voltage:
3.7 V
Size:
5.4 * 3.4 * 0.8cm / 2.1 * 1.3 * 0.3in
Weight:
aprox. 64g
Package list:
1 * Battery:
1 * Data Cable:
Слична стока