.

.

Кенсо Решетка За Сушење Шишиња За Заштеда На Простор, Пренослив Држач За Фен За Шишиња За Бебиња Еднократно Торби, Садови, Чаши, Стакло И Шишиња Одлично За Домашно П?

Кенсо Решетка За Сушење Шишиња За Заштеда На Простор, Пренослив Држач За Фен За Шишиња За Бебиња Еднократно Торби, Садови, Чаши, Стакло

DEN 158.88

Пристапност
Залиха

Висококвалитетни Материјали : безбедност На Храна, решетката за одвод е изработена од пластика за храна, еколошки и нема необичен мирис Креативен Дизајн : вкупно 5 гранки, 1 највисока гранка во средината, опкружена со 5 кратки гранки. Врвот на гранката прифаќа триаголен дизајн на бифуркација, може да го стабилизира дното на чашата. Исклучителен Дизајн : Специјален дизајн на гранки, погоден за сушење шишиња и додатоци од различни форми и големини. Безбеден За Употреба : гранките немаат бруси и нема да го оштетат шишето и брадавицата. Исушете брзо, шишето виси на решетката за да се исуши природно, лесно за инсталирање. Најдобар Подарок : добар помошник во кујната, погоден за сушење садови, стакло, чаша, шише за бебиња, шише за хранење, брадавица и торба за храна/замрзнувач со патент. Држачот за сушење шишиња дома и патување е совршен за секоја мајка, заштедувајќи им време на мајките со брзата решетка за сушење. Безбедност на храна, решетката за сушење е изработена од пластика за храна, која е еколошка и нема необичен мирис. Специјален дизајн на гранки, погоден за сушење шишиња за бебиња и додатоци од различни форми и големини. Безбеден е за употреба. Гранките се без бруси и нема да ги оштетат шишињата за бебиња и брадавицата. Брзо се суши, шишето со млеко може да се исуши природно со закачување на решетката и лесно се поставува.

Параметри на производот

Item Type:
Shelf
Material:
PP
Weight:
Approx. 122g / 4.3oz
Product Size:
Approx. 14x13x19cm / 5.5x5.1x7.5in
Applicable Scenarios:
Entrance, Kitchen, Restaurant, Office, Etc.
Bracket:
9 Brackets
Main Bracket:
Drying Milk Bottles, Paper Towels, Cups, Draining, Etc.
Auxiliary Bracket:
Key Accessories, Nipple, Cup Lid, Etc.
Package List:
1 x Storage Rack:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока