.

.

8 инчни Жичани Секачи Сини Дијагонални Клешти Кабел За Сечење На Носот Алатка За Сечење Жица, Дијагонални Секачи, Тешки Клешти За Сечење За Електрични, Вештачки Цве?

8 инчни Жичани Секачи Сини Дијагонални Клешти Кабел За Сечење На Носот Алатка За Сечење Жица, Дијагонални Секачи, Тешки Клешти За Сечење За Електрични,

DEN 231.84

Пристапност
Залиха

●Цврст И Издржлив ● Изработен од висококвалитетен челик, висока цврстина и издржлив за употреба ①Удобните Рачки И Удобната рачка за ergономија можат да го намалат заморот при употреба. ●Лесен за носење ● пластична рачка со Единечни бои, компактен изглед. ●Идеални Дијагонални Секачи за сечење вештачко цвеќе ● сечилото може ефикасно да се сече, погодно за разни кабли. €Купи со доверба ќе ве молиме да ни дозволите ако има било какви прашања, прашање или загриженост.Нашиот тим за поддршка на клиенти стои да ви помогне. 8 инчни Жичани Секачи Сини Дијагонални Клешти Кабел За Сечење На Носот Алатка За Сечење Жица, Дијагонални Секачи, Тешки Клешти за Сечење За Електрични, Вештачки Цвеќиња и Домовикарактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен челик, висока цврстина и издржлив за употреба. Мало тело, лесно за носење. Удобната рачка за ergономија може да го намали заморот при употреба.

Параметри на производот

Condition:
  Brand New
Model:
TU-728
Material:
Chrome Vanadium Steel + Plastic
Weight:
Approx. 265g / 9.3oz
Package List:
1 * Diagonal Pliers:
Слична стока