.

.

Zrqyhn Фокусирање на хеликоиден адаптер, M42 - M39 25‑55mm Камера за прилагодување на хеликоиден адаптер за адаптер за конвертор на конвертор на цевки за адаптер, за снимање

Zrqyhn Фокусирање на хеликоиден адаптер, M42 - M39 25‑55mm Камера за прилагодување на хеликоиден адаптер за адаптер за конвертор на

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

● Хеликоидниот адаптер за фокусирање е најдобриот избор за лупа или менување на леќи Овозможува систем на фокус за леќи без систем на фокус. ● Може да се користи и како макро цевка за да се обезбеди добра контрола на фокусот за макро фотографија. ● Должината на фокусната должина е 25мм/1.0in (мин) до 55мм/2.2 во (макс), обезбедувајќи прилагодливо растојание од 30мм/1.2in за фокусирање на леќи. ● Направено од алуминиумска легура, црн анодизиран, долг животен век, многу добро чувство на рака. ● Внатрешниот wallид на хеликоидната цевка за фокусирање е сотранството за да се избегне влијанието на рефлектираната светлина врз снимањето. ● Хеликоидниот адаптер за фокусирање е најдобриот избор за лупа или менување на леќи. Овозможува систем на фокус за леќи без систем на фокус. ● Може да се користи и како макро цевка за да се обезбеди добра контрола на фокусот за макро фотографија. ● Должината на фокусната должина е 25мм/1.0in (мин) до 55мм/2.2 во (макс), обезбедувајќи прилагодливо растојание од 30мм/1.2in за фокусирање на леќи. ● Направено од алуминиумска легура, црн анодизиран, долг животен век, многу добро чувство на рака. ● Внатрешниот wallид на хеликоидната цевка за фокусирање е сотранството за да се избегне влијанието на рефлектираната светлина врз снимањето. Хеликоидниот адаптер за фокусирање е најдобриот избор за лупа или менување на леќи. Овозможува систем на фокус за леќи без систем на фокус. Може да се користи и како макро цевка за да се обезбеди добра контрола на фокусот за макро фотографија. Должината на фокусната должина е 25мм/1.0in (мин) до 55мм/2.2 во (макс), обезбедувајќи прилагодливо растојание од 30мм/1.2in за фокусирање на леќи. Направено од алуминиумска легура, црна анодизирана, долг животен век, многу добро чувство на рака.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Focusing Helicoid Tube
Material:
Aluminium Alloy
Color:
Black
Weight:
Approx. 73.0g
Focus range:
25-55mm/1.0-2.2 in
Interface:
Female
Package List:
1 x Focusing Helicoid Tube :
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока