.

.

4 Парчиња Декорации На Масата За Дипломирање-Класа На 2023 Дипломирање Дрвени Централни парчиња За Декорации За Забави За Матура Во Средно Училиште, Блузи За Маса За ?

4 Парчиња Декорации На Масата За Дипломирање-Класа На 2023 Дипломирање Дрвени Централни парчиња За Декорации За Забави За Матура

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

4 модели по сет, 5 бои се достапни Додадете атмосфера на забавата за дипломирање. Погоден за поставување на маса за забави, маса за учење, ноќна маса, полица, шалтер и така натаму. `+2023 Дипломирање Табела Центри Таа го стори тоа! Време Е За Славење! Овие прекрасни централни парчиња ќе бидат совршен начин за украсување на вашата маса за да можете да го прославите денот на дипломирањето што ќе биде незаборавен за многу луѓе. ●Додадете Шармантен Допир На Вашиот Настан} Пакетот Вклучува 4 парчиња украси за маси за дипломирање во 2023 година со "ТИ ГО НАПРАВИ ТОА" "ГРАД ЧЕСТИТКИ" "ГРАД" и "КЛАСА од 2023 година". Додадете ги овие привлечни централни делови на вашите маси за да направите забавата со темата за дипломирање да изгледа неверојатно. ●Издржливи Дрвени Централни Парчиња● Изработени од цврсто дрво за издржлива и долготрајна употреба, овие комплети за украси за честитки се добро дизајнирани со класични модели за дипломирање, што е суштински декоративен елемент за забави за дипломирање. Цврсти, нетоксични и без чуден мирис, тие се добар избор за вашата матура. ●Широко Примена● Прославете го дипломираниот во вашиот живот со нашите забавни и празнични центри "Класа од 2023 година". Овие централни делови на масата можат да ја красат вашата маса, биро или шалтер и може да се постават на гардероба или комода, полица или праг на прозорецот. Или подарете ги како подарок на вашето семејство и пријатели за да ја пренесете вашата најдобра желба. €Услуги На клиентите} Користете табела за дипломирање на вики за Да додадете Забава и Атмосфера на Вашата Дипломска Забава! Вашето задоволство е нашата мотивација. Секој проблем ве молиме слободно контактирајте не, НИЕ ЌЕ ви се вратиме ПОБРЗО. `+2023 Дипломирање Табела Центри Таа го стори тоа! Време Е За Славење! Овие прекрасни централни парчиња ќе бидат совршен начин за украсување на вашата маса за да можете да го прославите денот на дипломирањето што ќе биде незаборавен за многу луѓе. ●Додадете Шармантен Допир На Вашиот Настан} Пакетот Вклучува 4 парчиња украси за маси за дипломирање во 2023 година со "ТИ ГО НАПРАВИ ТОА" "ГРАД ЧЕСТИТКИ" "ГРАД" и "КЛАСА од 2023 година".

Параметри на производот

Слична стока