.

.

Божиќни 3Д налепници за нокти, налепници за ласерски снегулки на ноктите, Декоративни лепак Декоративни налепници на Дедо Мраз, Г.

Божиќни 3Д налепници за нокти, налепници за ласерски снегулки на ноктите, Декоративни лепак Декоративни налепници на Дедо Мраз, Г.

DEN 1091.20

Пристапност
Залиха

Материјал : Водата за водата за акрилни нокти се изработени од високо квалитетен материјал, пријателски за животната средина и нетоксични И децата и возрасните можат да го користат. Не ограничувајќи се на какви било видови на нокти. Одличен подарок : Овие налепници за уметност во Божиќ за нокти се одлични подароци за вашите најблиски или пријатели, уживајте во DIY маникир забава со вашите пријатели за да го прославите специјалниот ден. Безбедно здравје : Налепниците за зимски нокти се изработени од еколошки материјали, нетоксични, не ограничувајќи се на никакви нокти, можете да го користите безбедно, да уживате во сопствениот сјаен изглед на ноктите и доброто време. Лесен за употреба : Божиќен дизајн на уметноста за нокти може да се заврши за само неколку минути. Пакетот вклучува упатства за употреба, можете лесно да го направите дури и ако го користите за прв пат. Апликации : Декларациите за ласерски бои за уметност за нокти не се само додатоци за украсување на маникир, туку и одлични за занаети за DIY, како што се картички за имиња, телефонски случај и така натаму. Погодна големина и мека, работи добро на акрилни нокти, голи нокти, UV гел лак. Материјал : Водата за водата за акрилни нокти се изработени од високо квалитетен материјал, пријателски за животната средина и нетоксични. И децата и возрасните можат да го користат. Не ограничувајќи се на какви било видови на нокти. Одличен подарок : Овие налепници за уметност во Божиќ за нокти се одлични подароци за вашите најблиски или пријатели, уживајте во DIY маникир забава со вашите пријатели за да го прославите специјалниот ден. Безбедно здравје : Налепниците за зимски нокти се изработени од еколошки материјали, нетоксични, не ограничувајќи се на никакви нокти, можете да го користите безбедно, да уживате во сопствениот сјаен изглед на ноктите и доброто време.

Параметри на производот

Item type:
nail stickers and decals
Material:
PVC
Pattern:
Christmas theme design
Product function:
nail salon, DIY decoration
Product size:
4.8* 3 in
How to use Christmas nail stickers:
1. Apply the nail polish color you like as the base color and let it dry completely.:
2. Choose the right size and the pattern you want to compare with your nails.:
3. Remove the sticker with tweezers, and press the nail sticker on the nail with an engraving pen.:
4. Apply a clear top coat and wait for it to dry.:
5. Finish, design your own patterns and enjoy beautiful nails. :
Слична стока