.

.

Држач За Светилки за Кабилок Домашна Декорација Месинг Држачи За Свеќници Кинески Декор Бакар Света Чинија Чаша За Вода Буда Тибет Тибетски Сад За Вода Декори За Д?

Држач За Светилки за Кабилок Домашна Декорација Месинг Држачи За Свеќници Кинески Декор Бакар Света Чинија Чаша За Вода Буда Тибет Тибетски Сад

DEN 414.40

Пристапност
Залиха

БУДА ОБОЖУВАЊЕ сад сад за звук за медитација Наполнете го садот со вода и запалете лебдечки чајни светла за да создадете смирувачки амбиент ЈОГА МЕДИТАЦИЈА сад тоа не е Само Будистичка чинија за нудење, туку и садови за чување храна и закуски. Керамички користи Класичен и исклучителен дизајн на детали, дебело полирано и анти - лизгачко дно. КЕРАМИЧКИ ТИБЕТСКИ НУДАТ САД Не е лесен и многу и цврст за временска употреба. Поддржува временска употреба. ОБОЖУВАЊЕ НУДЕЈЌИ СЛИВ Мултифункционален и разноврсен, може да биде Како Будистичка чинија за понуда, сад за складирање, декорација на домот итн. БУДА ОБОЖУВАЊЕ сад сад за звук за медитација Наполнете го садот со вода и запалете лебдечки чајни светла за да создадете смирувачки амбиент. ЈОГА МЕДИТАЦИЈА сад тоа не е Само Будистичка чинија за нудење, туку и садови за чување храна и закуски. Керамички користи Класичен и исклучителен дизајн на детали, дебело полирано и анти - лизгачко дно. КЕРАМИЧКИ ТИБЕТСКИ НУДАТ САД Не е лесен и многу и цврст за временска употреба. Поддржува временска употреба. ОБОЖУВАЊЕ НУДЕЈЌИ СЛИВ Мултифункционален и разноврсен, може да биде Како Будистичка чинија за понуда, сад за складирање, декорација на домот итн. Пакетот Вклучува 2 х Керамички чинии Карактеристики-Материјал : керамички budуален будистички сад-Забелешка : свеќата и фитил не се вклучени жртвен чај пехар. - Уникатен додаток за олтар, горилник за темјан, сад за размачкување, сад за украсување заitуали, Будистички церемонии итн.

Параметри на производот

Слична стока