.

.

Фавомото Врвни Додатоци За Портокалова Мултифункционална Волнена Крпа За Складирање На Организаторот Недовршена Стилска Капчиња И Проект Со Кука За Плетење Чист?

Фавомото Врвни Додатоци За Портокалова Мултифункционална Волнена Крпа За Складирање На Организаторот Недовршена Стилска Капчиња И Проект

DEN 788.80

Пристапност
Залиха

Оксфорд Ткаенина ПЛЕТЕЊЕ ВРЕЌИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ волна предиво проектна торба за почетници плетач или капчиња, денот на мајката, роденден или други ситуации. ОРГАНИЗАТОР НА ИГЛИ за ПЛЕТЕЊЕ користи торба за складирање Предиво за почетници плетач или капчиња, денот на мајките, роденденот или какви било други ситуации. КЕСИ ЗА ПЛЕТЕЊЕ и организатор и удобниот ремен за рамо ви овозможува лесно носење на торбата за предиво, ви помага да уживате во практичноста на плетење и хеклање додека . ТОТЕ ЗА СКЛАДИРАЊЕ предиво засилениот ремен за раце е многу пренослив, не треба да се грижите за кршење. КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ везови чантата може да собере разни куки за капчиња, како што се алуминиумски куки за капчиња, hономски куки за капчиња, куки за капчиња од бамбус, куки за капчиња од нерѓосувачки челик,. Список на пакети 1 карактеристики На Торбата За Складирање х-Материјал : контејнери за складирање везови Од Оксфорд Ткаенина. - Занаетчиска торба со голем капацитет, толку многу простор за одржување на се што е уредно и организирано организатор на алатки за шиење. - чување волна, куки за капчиња, игли за плетење, вкрстен комплет и какви било тековни ракотворби проекти за плетење кеси за складирање. - Предиво проект торба за почетници плетач или капчиња, идеја за денот на мајката, роденден или други ситуации Плетење Игли Случај.

Параметри на производот

Слична стока