.

.

270 парчиња Зелена Гумена Заптивка Асортиман 20 Големини Комплет За Класификација На Прстен Grommet O За Славина Водовод Допрете Автоматска Поправка Воздушни Или Гасни ?

270 парчиња Зелена Гумена Заптивка Асортиман 20 Големини Комплет За Класификација На Прстен Grommet O За Славина Водовод Допрете Автоматска

DEN 141.44

Пристапност
Залиха

ЛЕСЕН ЗА СКЛАДИРАЊЕ : Чувајте во етикетирана и организирана кутија за повторно затворање, заштедувајќи ви организирање и избор на големини Повеќе дебелини и големини сите во кутија, многу погодно за употреба. ЗАДОВОЛУВАЊЕ НА ПОТРЕБИТЕ : Мек и еластичен О прстен, само прицврстете, лесен за инсталирање. 270 парчиња о комбинација на прстени поставени да ги задоволат повеќето водоводни, автомобилски и општи потреби за одржување. ДОЛГ ЖИВОТ : гумената конструкција обезбедува заптивки против протекување, топлина, нафта, гас, вода и повеќето силиконски масла и растворувачи. Флексибилната конструкција и својствата на дебелиот ѕид овозможуваат долгорочна употреба. ГУМЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од гумен материјал, статичка превенција, отпорен на масло и УВ, долг работен век. АПЛИКАЦИЈА : овој сет На Прстени о е главно погоден за професионален водовод, славина, автомобилска индустрија, машини, одржување, воздушни или гасни врски итн. ад ЛЕСЕН ЗА СКЛАДИРАЊЕ : Чувајте во етикетирана и организирана кутија за повторно затворање, заштедувајќи ви организирање и избор на големини. Повеќе дебелини и големини сите во кутија, многу погодно за употреба. ЗАДОВОЛУВАЊЕ НА ПОТРЕБИТЕ : Мек и еластичен О прстен, само прицврстете, лесен за инсталирање. 270 парчиња о комбинација на прстени поставени да ги задоволат повеќето водоводни, автомобилски и општи потреби за одржување. ДОЛГ ЖИВОТ : гумената конструкција обезбедува заптивки против протекување, топлина, нафта, гас, вода и повеќето силиконски масла и растворувачи.

Параметри на производот

Item Type:
Green O Ring Kit
Material:
Rubber
Application:
O Ring Rubber
Color:
Green
Quantity:
270
Uses:
Suitable for professional plumbing, faucet, automotive, machinery, repair, air or gas connections
Package List:
270 x O Ring Assortment :
Слична стока