.

.

WHAMVOX 1pc Држач за Таблети За Автомобил Држач За Таблети Држач За Таблети За Држач За Автомобил Држач За Автомобил Држач За Таблети За Таблети Држач За Возила За Навиг?

WHAMVOX 1pc Држач за Таблети За Автомобил Држач За Таблети Држач За Таблети За Држач За Автомобил Држач За Автомобил Држач За Таблети

DEN 788.80

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ за ВШМУКУВАЊЕ чаши Погоден за опрема од 7 - 12 инчи, како што е таблет или навигатор ДРЖАЧ за НАВИГАТОР со оваа заграда, можете да ја избегнете маката да го држите телефонот во рака. НАВИГАТОР ВОЗИЛО монтирање Произведени со премиум АБС материјал, и практични за употреба. Држач за ТАБЛЕТИ Погоден за повеќето таблети од 7-10, 1 инчи, удобен и лесен за употреба. РЕШЕТКАТА за ТАБЛЕТИ користи Удобен и безбеден. Може цврсто да ја фати таблетата. држач за складирање. држач за складирање. Пакет Листа 1 х Таблет Карактеристики На Држачот На Возилото-Рачна инсталација, едноставна и удобна монтажа на автомобилот. - , и Низок Држач За Таблети. - Боја : Црн Држач За Навигација Во Автомобил. - Големина : Околу 19, 00Х14, 00Х6, 00см/7, 47Х5, 50Х2, 36инч држач за таблети за автомобил. - Погоден за опрема од 7-10, 1 инчи, како Што се Држач за Таблет или Навигатор за Навигатор. - Произведен со врвен МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлив и практичен за трајна употреба држач за таблети за биро.

Параметри на производот

Слична стока