.

.

Полска картичка во боја - гел за нокти Полски приказ на овална DIY вежба за нокти лажни совети Графичка палета 240 нокти ТТИПС боја на бојата на ноктите, пластична полс?

Полска картичка во боја - гел за нокти Полски приказ на овална DIY вежба за нокти лажни совети Графичка палета 240 нокти ТТИПС боја

DEN 740.80

Пристапност
Залиха

❤ по лак за нокти, гел, приказ за дизајн Изобилната количина е лесно да ја користите и заменувате во дневната работа со уметност на ноктите и да ги прикажете шарените лакови за нокти. ❤ Може да се користи како табела за вежбање за бруцоши до гравура и сликање. Можете да го користите лепилото за лак за нокти за да ја насликате соодветната боја и да ги залепите во шишињата со лак за нокти, а потоа да ги поправите во ред, што е погодно за вашите гости да ги изберат своите омилени бои за нокти. ❤ Погодно за професионална употреба или домашна пракса. Нашите картички за прикажување на боја на уметност за нокти се изработени од квалитет, тие се безбедни, не се лесни за 'рѓа или згаснуваат, немаат чуден мирис. ❤ Создадете ја вашата табела за приказ на боја користејќи го овој производ. very suitable for the color display of nail polish or nail decoration items, can be coated with polish, gel, powder, acrylic and so on, suitable for you to DIY nail design and nail polish practice, they are necessary for learners, nail salons, Училишта за нокти, уметници за нокти и лични или само за домашна употреба. ❤ Совршен избор за вашата уметност за нокти. Кога треба да ги користите, само треба лесно да го намалите или скршите делот, и тие ќе бидат отсечени во секунди; Лесниот и компактен дизајн ќе ви биде лесно да се носите на кое било место каде било.

Параметри на производот

Слична стока