.

.

6 Пара Издржливи Совети За Потпетици Замена Капачиња Со Високи Потпетици Заштитници Чешми За Поправка На Чевли Чевли Штипки У-Форма Црна

6 Пара Издржливи Совети За Потпетици Замена Капачиња Со Високи Потпетици Заштитници Чешми За Поправка На Чевли Чевли Штипки У-Форма

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Големина на капачиња за поправка на чевли : овие капачиња за поправка на чевли во 3 големини од 8 мм, 9 мм и 10 мм, метални иглички Во Форма На Буквата У имаат 2 големини од 2,4 мм и 3 мм, 6 различни големини можат добро да одговараат на вашите чевли Овие се изработени од тпу и метален игла, тврди и отпорни на абење, издржливи за употреба. Замената на високата пета го прави вашиот ѓон на стапалото поудобен кога одите, а грубата површина може да спречи лизгање и паѓање, одржувајќи ве многу побезбедно. Лесно се вклопува и не е потребна посебна опрема.Славините За Замена на високи потпетици го прават вашиот ѓон на стапалото поудобен кога одите, а грубата површина може да спречи лизгање и паѓање, што ве прави многу побезбедни. Овие капачиња за чешма за чевли можат да помогнат да се намали бучавата направена од вашата пета и земјата, така што нема да произведува силен звук кога одите или трчате. Спецификација : Боја : Црна; Материјал : Метални Совети Големина : 8мм х 8мм/9мм х 9мм/10мм х 10мм метални иглички дијаметар : 3мм и 2,4 мм (Изберете ја големината според вашата потреба) Пакетот Вклучува : 6 Парови Карактеристики На Врвовите На Петиците : *Заштитете ги чевлите Со Високи потпетици,безбедноста при одење и тишината.

Параметри на производот

Color:
Black;
Material:
Metal&TPU;
Tips Size:
8mm x 8mm/9mm x 9mm/10mm x 10mm
Metal pins diameter:
3mm and 2.4mm (Choose the size according to your need)
Package Include:
6 Pairs Heel Tip Taps
Features:
*Protect the High heel shoes,walking safety and quiet.:
*Great for DIY,Easy to replace,save money and time.Anti-slip,Comfortable and Wearable.:
*U shaped, letters pattern detail High Heel Shoes Tips.Good replacement tips for your high heel shoes.:
*Comfortable and safe:
the high heel replacement make your sole of foot more comfortable when you are walking, and the rough surface can prevent slip and fall, keeping you much safer.
*Reduce noise:
the shoes tap caps can help to reduce the noise made by your heel and the ground, so that it will not produce loudly sound when you are walking or running.
Слична стока