.

.

Контејнери За Зачини од Нерѓосувачки Челик лоновел Со Силиконски Капаци Отпорни На Истекување,Прелив За Салата За Складирање Храна За Да Одат Контејнери Поставен?

Контејнери За Зачини од Нерѓосувачки Челик лоновел Со Силиконски Капаци Отпорни На Истекување,Прелив За Салата За Складирање Храна

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ВРВЕН КВАЛИТЕТ-Изработен Од силикон за храна и нерѓосувачки челик 304, извонредните чаши за сос за потопување носат безбеден и пријатен оброкнашите Падови отпорни на истекување контејнерите за зачини се издржливи, стилски и дизајнирани да траат. Тие се без БПА и машина за миење садови безбедни за брзо чистење без проблеми. СОВРШЕН ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ - нашиот контејнер за облекување салата во кујната што треба да се постави со контрола на порциите е тука за да ви помогне да ја задржите здравата навика за храна. Овие контејнери за сос за потопување ви овозможуваат да јадете само совршена количина сосови, парчиња овошје или салати.Одлично за паметно грицкање, тие делат ореви, семиња или дури и слатко задоволство што ќе ви помогнат да уживате во храната без да ризикувате од прекумерно уживање. ЦЕЛОСНО ДОКАЗ ЗА ИСТЕКУВАЊЕ И ЕКОЛОШКИ-овој комплет за контејнери за складирање храна има уникатни силиконски запечатени капаци, без разлика дали ви се потребни како контејнери за храна за бебиња или како контејнери за облекување салата,можете да ги спакувате вашите омилени течности без грижа за случајно истурање или неред.Лесен за отворање и покривање,лесен за чистење.Можете повторно да ги користите онолку пати колку што сакате што формираат еколошки начин на живот. РАЗНОВИДНОСТ ВО НАЈДОБАР СЛУЧАЈ - Од контејнери за зачини до контејнери за складирање храна, Нашите Контејнери Од Нерѓосувачки Челик во Кујната може да се користат за се што ви треба! Нашите контејнери за зачини, исто така, удобно се вклопуваат во контејнери за кутии за ручек со различни големини .Преносни, отпорни на истекување и лесни, тие се само совршени за канцеларија, теретана, училиште, излети и други настани на отворено. Контејнери за зачини Поставени Со Капаци Димензија - (мали) : 2.125(Ж) инчи, (Голем) : 4.) х 1,89 (Ч) инчи. Име на производ : Лоновел Нерѓосувачки Челик Кутија За Ручек Контејнери За Складирање Храна Со Силиконски Капаци Отпорни На Истекување,Без БПА,Закуска За Облекување Салата И Комплет Контејнери За Одење (1s+2 L, Бебешко Сино И Златно Портокалово)Комплет од 3 еколошки и еднократно 18/8 контејнери од нерѓосувачки челик за храна со капаци отпорни на истекување,ослободени од бпа, олово, пвц и фталат кои се алтернатива на пластичната закуска Баги.

Параметри на производот

Слична стока