.

.

Патриотско американско знаме на венец со вкрстено поштенско сандаче ги опфаќа магнетните starsвезди ленти 4 -ти јули Денот на спомен -обележјето Декоративни поштенск

Патриотско американско знаме на венец со вкрстено поштенско сандаче ги опфаќа магнетните starsвезди ленти 4 -ти јули Денот на спомен

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

★ 【Големина】 : 21x18 инчи (528cm); Погодно за поштенски сандачиња со стандардна големина. Пакувања вклучуваат само 1 американско знаме за поштенско сандаче, поштенското сандаче не е вклучено. ★ 【Материјал】 : Патриотско американско знаме на венец со вкрстена пошта, покривајќи магнетно со Starsвезди ленти 4-ти јули Меморијален ден на Денот на спомен е изработен од водоотпорен материјал во Оксфорд, анти-УВ, заштита од сонце, водоотпорен, отпорен на избледи, еднократно и трајно. Опфаќа магнетно може да се користи за украсување на вашето поштенско сандаче, но и како добар заштитен филм од сонце и дожд. ★ 【Лесно за склопување】 : Задниот дел од знамето за поштенско сандаче ги опфаќа магнетниот стандард големина е комплетен магнетски ПВЦ што совршено се вклопува во поштенското сандаче и може лесно да се инсталира без алатки. ★ 【HD-печатење】 : Покривот за поштенско сандаче „Иглс“ користејќи технологија за печатење со висока дефиниција, сликата е јасна и не е избледена. Овие украси на отворено градина се еднократно и можат лесно да се променат. ★ 【Декорации за поштенско сандаче】 : Магнетните корици на знамето на поштенското сандаче е погодно за Денот на Денот на независноста на Денот на поштенското сандаче на фармата, градината, дворот, фармата и декор на куќи, создавајќи добредојдена атмосфера секоја сезона во годината. Испратете топол одмор или сезонски честитки до соседите со ова корица за поштенско сандаче. За нас : Барате висококвалитетен и стилски начин за украсување на вашето поштенско сандаче? Не гледајте подалеку од нас, сеопфатна компанија за текстил за дома, која дизајнира, произведува и продава широк спектар на производи за домашни украси, можеме да обезбедиме професионални и богати производи за украсување на отворено за да ги задоволат вашите дневни и празнични потреби за украсување. Спецификација : Големина : 20.6x45,8 см) Материјал : Водоотпорен пакет на ткаенини во Оксфорд содржи 1x поштенско сандаче (самото поштенско сандаче не е вклучено) Карактеристики : Трајни, водоотпорни, отпорни на избледени, отпорни на временски услови, отпорен на временски услови, повторна употреба на HD-печатење HD : Користете надградена технологија за напредна печатење за да обезбедите живописни бои и трајна издржливост.

Параметри на производот

Size:
20.8x18 Inches (52.6x45.8 cm)
Material:
Waterproof Oxford Fabric
Package Contains 1x mailbox cover(Mailbox Itself Not Included) :
Features:
Durable, Weatherproof, Fade-Resistant, Weather-Resistant,Reusable
HD-Printing:
We use upgraded advanced printing technology to ensure vibrant colors and lasting durability.
Easy to assemble:
Thanks to the two magnetic stripes on both sides that can be easily attached to your metal mailbox without the need for any tools.
Functions:
1.Versatile:
Perfect for outdoor, garden, patio, and more, our mailbox cover adds extra style and warmth to your home.
2.Fashionable:
Make your home more fashionable and warm with this mailbox cover, which also makes a great gift for loved ones.
3.Home Decor Coordination:
Match our mailbox cover with other seasonal products for a cohesive and personalized home decor theme.
Perfect After-Sales Servies:
We are committed to providing the best possible service to our customers.If you have any questions or concerns about our mailbox cover, our team will be happy to assist you.We stand behind our products and offer a perfect after-sales service.:
Purchase Our Mailbox Cover Without Any Risk!:
Add to Cart now!:
Слична стока