.

.

Panasonic Lumix G Leica DG Sumilux 9mm f/1.7 Асферична Леќа За Микро Четири Третини Пакет со Комплет За Филтрирање 55mm, Куќиште За Леќи, Средство За Чистење Леќи, Комплет За Чистење, Уни?

Panasonic Lumix G Leica DG Sumilux 9mm f/1.7 Асферична Леќа За Микро Четири Третини Пакет со Комплет За Филтрирање 55mm, Куќиште

DEN 7487.84

Пристапност
Залиха

Panasonic Leica DG Sumilux 9mm f/17 АСФАЛТНИ Леќи - Предни И Задни Капачиња За Леќи - Хауба За Леќи-Panasonic 1 Година Ограничена Гаранција - Прооптички Комплет За Филтрирање 55mm-Прашка Мека Кутија За Леќи-Чистач На Леќи-Комплетен Комплет За Нега И Чистење На Оптика-Универзална Капа За Леќи. Стандард за квалитет мфт објектив оптимизиран за видео/снимање филмови. 7 Леика Дг Сумилукс Леќа. 9мм ултра широк агол. Непречено изложување се менува со контрола на отворот на микро-чекор. Leica DG Sumilux 9mm F1. 7 е за употреба од професионалци и високи аматерски корисници и за фотографирање и за снимање видео, способни за непречено, тивко работење за работа со системот AF СО голема брзина И висока прецизност НА фотоапаратот СО погонот на сензорот на max. За нелинеарното поставување, фокусот се поместува со променлива количина според брзината на вртење на прстенот на фокусот, додека фокусот се поместува со одредена количина според ротациониот квант на фокусниот прстен за линеарното поставување. Исто така, се истакнува во перформансите на снимање видео, со механизам што го потиснува фокусното дишење, заедно со микро-чекор контрола на отворот за непречена промена на изложеноста.Составен од дванаесет елементи на објективот во девет групи, вклучувајќи две асферични леќи, H-X09 има две ед (Екстра-Ниска Дисперзија) леќи и една УХР (Ултра Висок Индекс на Рефракција) леќи за ефикасно потиснување на аксијалната хроматска аберација и хроматската аберација на зголемување.

Параметри на производот

Слична стока