.

.

ДНК МОТОРНИ АЛАТКИ - 10182 2-во-1 Пренослив Мини Кабел Автомобил Правосмукалка Компресор За Воздух w / LED Светло &засилувач; Дигитален Манометар За Притисок Во Гумите, Цр?

ДНК МОТОРНИ АЛАТКИ - 10182 2-во-1 Пренослив Мини Кабел Автомобил Правосмукалка Компресор За Воздух w / LED Светло &засилувач;

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

2 во 1 воздушен компресор Лесниот Дизајн Го Прави Вашиот Процес на Чистење Без Напор `+МОЌНО ВШМУКУВАЊЕ-5500pa Номинално Вшмукување Може Лесно Да Се Справи Со Досадна Пепел, Влакна Од Домашни Миленици, Остатоци Од Храна или Друга Вообичаена Прашина; Многу Помага Да Ви Донесе Почисто, Поудобно и Пријатно Возење. ●ЛЕСЕН ДИЗАЈН q-Вградено Led Работно Светло За Осветлување На Вашата Околина, Што Можете Нормално Да Го Исчистите Во Темни Агли; Дигиталниот Манометар За Притисок На Воздухот Е Погоден За Читање; Филтерот Што Може Да Се Пере Ви Овозможува Повторно Да Го Користите И Измиете Филтерот За Ефикасно Чистење, Нема Потреба Често Да Го Заменувате. ●ОТСТРАНЛИВ КАНИСТЕР за ПРАШИНА што може Да се Отстрани 0,6 Литри Канистер За Прашина Со Голем Капацитет Може Да Ви Помогне Во Голема Мера Да Заштедите Време За Чистење; Со Проѕирен Дизајн, Удобен За Следење и Намалување на Неволјите на Склопувањето. ●ЛЕСЕН за СКЛАДИРАЊЕ - Комплет Црвена Правосмукалка Со Продолжено Црево, Адаптер, Четка, Алатка За Пукнатини, Црево За Воздух, Додатоци за Инфлација; 3м Долг Кабел за Напојување со Приклучок За Додатоци За Автомобил; Најлонската Торба За Носење Може Лесно и Уредно Да го Спакува Овој Вакуум во Автомобилот. ●2 ВО 1 ВОЗДУШЕН КОМПРЕСОР Лесниот Дизајн Го Прави Вашиот Процес на Чистење Без Напор. `+МОЌНО ВШМУКУВАЊЕ-5500pa Номинално Вшмукување Може Лесно Да Се Справи Со Досадна Пепел, Влакна Од Домашни Миленици, Остатоци Од Храна или Друга Вообичаена Прашина; Многу Помага Да Ви Донесе Почисто, Поудобно и Пријатно Возење. ●ЛЕСЕН ДИЗАЈН q-Вградено Led Работно Светло За Осветлување На Вашата Околина, Што Можете Нормално Да Го Исчистите Во Темни Агли; Дигиталниот Манометар За Притисок На Воздухот Е Погоден За Читање; Филтерот Што Може Да Се Пере Ви Овозможува Повторно Да Го Користите И Измиете Филтерот За Ефикасно Чистење, Нема Потреба Често Да Го Заменувате.

Параметри на производот

Слична стока