.

.

Печати Боја На Главата ЗА Pixma IP100 IP110 Печатачи Скенери Додатоци QY6?0068 Печатач За Печатење Скенер Замена На Главата За Печатење Во Боја, Боја За Печатење На Главата ЗА ?

Печати Боја На Главата ЗА Pixma IP100 IP110 Печатачи Скенери Додатоци QY6?0068 Печатач За Печатење Скенер Замена На Главата За Печатење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Совршено Совпаѓање : Главата За Печатење во Боја го исполнува или надминува стандардот оем и е тестирана во фабриката, совршено усогласена со Печатачот и може да се инсталира директно Апликација : главата За печатење во Боја може да печати слики во боја, фотографии и документи како што сакате, многу практични.Напредната технологија и строгата контрола на квалитетот обезбедуваат производите да имаат врвен квалитет и подолг век на траење. QY6-0082 боја печати главата за i P7220, i P7250, MG5420,. Компатибилен со : QY6?0068 главата за печатење во боја е погодна за печатачи PIXMA IP100 IP110.Ве молиме, проверете го бројот на делот од вашата ставка, соодветните информации се само за повикување. Ако не сте сигурни за предметот, ве молиме контактирајте не пред да купите за да избегнете непотребно враќање, благодарам! МГ5450. Идеална Замена : Главата На Печатачот е добра и совршена замена, можете директно да ги замените вашите истрошени или оштетени за заштеда на време.Директна инсталација за замена, не се потребни комплицирани алатки, во голема мера заштедете го вашето драгоцено време. Посветеност : веруваме дека врвниот квалитет и добрата услуга ќе ја освојат вашата доверба. Ако наидете на проблеми за време на употребата, ве молиме контактирајте не навреме.

Параметри на производот

Item Type:
Print Head
Model:
QY6-0068
Suitable:
For PIXMA IP100 IP110
Package List:
1 x Print Head
Note:
Before installing the nozzle/print head, please make sure that there is no problem or abnormality in the machine. Failures of the main board and cleaning unit of the machine may cause the nozzle/print head to be short‑circuited and burned. Nozzle/print head is a special accessory that is not covered by the warranty. The new head uses original ink cartridges. Non‑original ink may cause the new nozzle/print head to be blocked or scrapped.
Слична стока