.

.

BOWINR 500 Еез Ценовни Ознаки Со Жица Прикачени, Бели Ознаки За Обележување Мали Ознаки За Подароци Ознаки За Прикажување На Етикети За Пишување Висат Ознаки За Цени По?

BOWINR 500 Еез Ценовни Ознаки Со Жица Прикачени, Бели Ознаки За Обележување Мали Ознаки За Подароци Ознаки За Прикажување На Етикети

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Ценовни ознаки со низа : 500 парчиња белите ознаки со низа се доволни за да висат на накит, облека, чевли, канцелариски материјал, извонредни уметности и занаети итн Погоден за различни потреби на луѓето, избегнувајте отпад за премногу купување. Ознаки за прикажување етикети за пишување : големината на празните ознаки за подароци е 22 х 35 мм / 1,38 х 0,87 инчи; може да ви даде доволно простор за украсување или пишување големо име или порака. Бели мали ознаки за подароци : ознаките за подароци од хартија се направени од картичка со бели ознаки за подароци и нудат мазна површина за пишување за брзо и лесно обележување. Како што се ознаки за продажба, ознаки за испорака, ознаки за жица, ознаки за залихи, големи ознаки за подароци, ознаки за ознаки за подароци, бутик за ознаки за облека. Лесен за употреба и отстранување : ознаките за обележување со низа се доволно долги за лесно јазли, жицата со јазли ви овозможува и лесно да ја отстраните правоаголната цена без врзување јазли, издржливи и удобни. Широка апликација : можете да напишете цена, број на артикли на овие етикети на цени за да управувате со вашите акции, одлично за накит, дисплеј за облека, магацински предмети итн.

Параметри на производот

Слична стока