.

.

Јопеса Голем Рокер Извлекувач На Моќност Со Двојна Брзина Пренослив Извлекувач На Моќност Против Пресврт Дизајн Мултифункционален Извлекувач На Кабел Винч Нелиз?

Јопеса Голем Рокер Извлекувач На Моќност Со Двојна Брзина Пренослив Извлекувач На Моќност Против Пресврт Дизајн Мултифункционален

DEN 1458.72

Пристапност
Залиха

Издржливост : преносливиот извлекувач на енергија има 4 видови влечење на оптоварување : 1 тон / 2 тони / 3 тони / 4 тони, должината на жичаното јаже е 2,2 метри, системот за крцкање што се користи во извлекувачот на кабли ни овозможува да влечеме со едната рака за тешки предмети, два дизајни на куки можат рамномерно да ја распределат напнатоста Безбедност : извлекувачот на енергија усвојува интегрирана структура од челична плоча со висока цврстина и висококвалитетен јаглероден челик и е опремен со концепт за дизајн против пресврт на брзината со висока густина. Жичаното јаже против пресврт во голема мера го подобрува безбедносниот фактор. Најекономичен начин : клучот за крцкање може да заврши задачи што едно лице не може да ги заврши сам, а едно лице може да влече тешки предмети, како што е извлекување возило од калта или влечење трупец од дрво. Тоа може да не спаси од плаќање високи трошоци за работна сила. Максимална изведба : 1. Извлекувачот на кабли има моќен систем за запчаници, кој е изработен од челична плоча со висока цврстина, која е ефикасна и издржлива. Дизајнот против пресврт на извлекувачот спречува превртување на крцкалката за време на употребата и го подобрува безбедносниот фактор. Згуснете ја куката против паѓање за да спречите паѓање на предметите, безбедна и сигурна. Рачка против лизгање и отпорна на абење, удобната рачка ја олеснува работата. Широк спектар на употреба : со помош на уредот за влечење на кабелот на рачката на винчот, ракувањето со градежни материјали и тешки предмети повеќе не е тешка задача; рачниот кабел за влечење е погоден за влечење и држење на товарот и лесно може да ја заврши тешката работа. Може да се користи во градежништвото, уредувањето, ракувањето со товар и апликациите на фармата. Име : Извлекувач На Моќностуредот за влечење се состои од куки, јажиња, рачки, паралелни шепи, крцкалки, шипки за менување, пружини за шепи итн., со постојано повлекување на рачките за да се ротира структурата на крцкалката, така што жичаното јаже се врти и се собира на вратилото за да се постигне затегнување на влечење, што е многу погодно Се Користи во градежништвото, уредувањето, парковските проекти и рекреативните активности на отворено, ги поедноставува различните задачи од Рециклирање Атв, моторни чамци и чамци до цртање.

Параметри на производот

Material:
Steel
Wire rope diameter:
3.8mm, 4.5mm, 5mm, 6.3mm
Length when contracted:
63cm, 67cm, 67cm, 74cm
Wire rope length:
2.2m
Traction:
1T, 2T, 3t, 4T
How to use:
You can use one hand to move the lever and use the other hand to loosen the locking hook at the bottom of the gear, and then you can well withstand the release under tension. Pulling the rope from the pulley requires a little force, so you should pull the rope directly, not the load hook of the pulley.
The product will arrive within 10-20 days, if it still does not arrive within 30 days, please contact us in time :
Слична стока