.

.

Организатор на лента за ленти LSMKKA, бела, конец на држач за складирање на конец за складирање

Организатор на лента за ленти LSMKKA, бела, конец на држач за складирање на конец за складирање

DEN 521.60

Пристапност
Залиха

▶ Држач на метална лента : Направено од цврсто издржливо метално железо, не деформирано и издржи солза за абење, лесен за употреба Решетката за складирање на занаетчиски десктоп совршено за сликање, лента, хартија за завиткување на подароци, нишка и складирање на весници, итн. Чувајте ги вашите големи/ мали ролни со ленти убави, уредни и организирани со погодно чување на истите во држачот за складирање. ▶ Заштеда на простор : држач за складирање на лента Заштедете повеќе работен простор на работната површина и е погодно за да создадете занаети. Тој е самостојно и не бара инсталација. ▶ Окор на вашиот дом/ студио : штандот за приказ за лента за шиење ќе биде прекрасен декор на вашата куќа или студио. Можеме да ви помогнеме да го организирате вашиот дом! Одлично за голема занаетчиска соба или мала занаетчиска просторија, складирање на РВ или стан и мала куќа за живеење. ▶ Задоволителна услуга : Ние сме посветени на обезбедување на клиенти за овој држач за ролни со ленти. Слободно можете да не контактирате со нас ако имате какви било проблеми со вашата нарачка. Ова е исто така подарок за пријател на кој и е потребна организација. Уживајте во оваа среќа со вашите пријатели!. ▶ Држач на метална лента : Направено од цврсто издржливо метално железо, не деформирано и издржи солза за абење, лесен за употреба. Решетката за складирање на занаетчиски десктоп совршено за сликање, лента, хартија за завиткување на подароци, нишка и складирање на весници, итн. Чувајте ги вашите големи/ мали ролни со ленти убави, уредни и организирани со погодно чување на истите во држачот за складирање. ▶ Заштеда на простор : држач за складирање на лента Заштедете повеќе работен простор на работната површина и е погодно за да создадете занаети. Тој е самостојно и не бара инсталација. ▶ Окор на вашиот дом/ студио : штандот за приказ за лента за шиење ќе биде прекрасен декор на вашата куќа или студио. Можеме да ви помогнеме да го организирате вашиот дом! Одлично за голема занаетчиска соба или мала занаетчиска просторија, складирање на РВ или стан и мала куќа за живеење. ▶ Задоволителна услуга : Ние сме посветени на обезбедување на клиенти за овој држач за ролни со ленти.

Параметри на производот

- Material:
Metal Iron
- Style:
Modern
- Clean:
Wipe
▶ Features:
- Ribbon holder organizer made from sturdy iron.:
- 3 tier record roll/ webbing holder storage rack.:
- Each tier supports rolls up to 30 lbs.:
- Sutiable for large small craft room/ sewing room/ home/ studio.:
- Help you quickly find the color you need no more digging through drawers, so you'll spend your valuable time creating instead of searching.:
▶ Package content:
1 x Holder/ Rack (Accessories such as ornaments in the picture are not included.):
▶ Notice:
- Note:
ribbon not included.
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product. :
Слична стока