.

.

Креативна едноставност Едноставна атмосфера канцеларија за подигнување на столчето за столче за бек-потпирач за бек-потпирач за експлозија на столче за столче ст?

Креативна едноставност Едноставна атмосфера канцеларија за подигнување на столчето за столче за бек-потпирач за бек-потпирач за експлозија на столче

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Прекрасен изглед, фино изработка, погодна за сите видови украсување на мебел, разубавување на животната средина; Овој стол е погоден за семејства, вили, барови, спални соби, одморалишта, кафулиња, водни шипки, области за рекреација на отворено, итн Производот има функција против лизгање за да го заштити вашиот под од абење и солза. Избрани висококвалитетни материјали, не лесни за деформирање, голем капацитет на лежиште, безбеден и сигурен. Анти-моистички и анти-кара, стабилно оптоварување, полн со сјај, лесен за чистење. За време на купувањето, можете да се повикате на висината на табелата за да го купите вистинскиот стол.Тип : бар-столче што може да се крене или да падне : yessize : 82-96cmapplicable сцени : салон за убавина, продавница, берберница, кафуле, десерт house, leisure bar, bedroom living room, balcony, studio, clothing store, company front desk, hotel, bar, restaurant, home, etc.360° rotating lift beauty chair, new upgraded thick seat surface, comfortable and safe, no deformation, може да се подигне и спушти, користејќи ја меѓународната лента за безбедност на притисок за квалитет на квалитетот на SGS за да се обезбеди безбедност.

Параметри на производот

Слична стока