.

.

Keenso 1 пар гумени тркала за шетачи за замена на тркала за универзални колички Предно/задно тркало за шетачи на Yoyo/Yoya итн.

Keenso 1 пар гумени тркала за шетачи за замена на тркала за универзални колички Предно/задно тркало за шетачи на Yoyo/Yoya итн.

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Издржлив материјал : Усвоен од природен гумен материјал, тркалото е отпорно на абење и издржливо за долго време Ротација од 360 степени : ротација на 360 степени, полесно за употреба; Овозможува шетачите да се тркалаат лесно и непречено на нерамни површини. Предни / задни тркала : Вклучува пар предни и задни тркала, можете да изберете според вашиот шетач. Лесно за инсталирање : Тркалата за шетачи можат да ротираат 360 степени, со што ќе се олесни ракувањето. Лесно е да се инсталира и лесен за употреба. Широко применливо : Погодно за повеќето шетачи на брендови, како што е бебето за Yoyo / Yoya / Chbaby / Vovo / kiddopotamus / aiqi / yuyu / Gurmot / imengs итн. Издржлив материјал : усвоен од природен гумен материјал, тркалото е отпорно на абење и трајно за долго време употреба. Ротација од 360 степени : ротација на 360 степени, полесно за употреба; Овозможува шетачите да се тркалаат лесно и непречено на нерамни површини. Предни / задни тркала : Вклучува пар предни и задни тркала, можете да изберете според вашиот шетач. Лесно за инсталирање : Тркалата за шетачи можат да ротираат 360 степени, со што ќе се олесни ракувањето. Лесно е да се инсталира и лесен за употреба. Широко применливо : Погодно за повеќето шетачи на брендови, како што е бебето за Yoyo / Yoya / Chbaby / Vovo / kiddopotamus / aiqi / yuyu / Gurmot / Imengs итн. долго време употреба. Вклучува пар предни и задни тркала, можете да изберете според вашиот шетач. Ротација од 360 степени, полесно за употреба. Лесно за инсталирање, погодно за употреба.

Параметри на производот

Condition:
100% brand new
Material:
Rubber + Alloy
Color:
as shown in the pictures
Type:
1 Pair of Front Wheels, 1 Pair of Rear Wheels (Optional)
Wheel Diameter:
Approx.13cm / 5.1inch
Weight:
Approx.785g / 27.7oz
The package includes:
1 * Stroller Wheels :
Note:
Use a hex key to unscrew the screws to be installed. :
1. Please allow 0 ~ 1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and the old type of this product will be sent randomly and make sure you don't mind before ordering. :
Слична стока