.

.

USB Flash Drive 128gb Фото Стик ЗА IPHONE Flash Drive USB C Мемориски Стап Mfi Сертифициран Wansisen Надворешно Складирање На Податоци за iPhone Macbook Тип C Андроид Телефонски Компјутери И Табле?

USB Flash Drive 128gb Фото Стик ЗА IPHONE Flash Drive USB C Мемориски Стап Mfi Сертифициран Wansisen Надворешно Складирање На Податоци

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Ова е мултифункционален USB уред за складирање податоцистилски, елегантен, ОВОЈ USB флеш-уред е компатибилен со IPHONE или поврзани USB c уреди. Брзо префрлете резервни видеа со фотографии едни на други.Ве молиме скенирајте ГО QR-кодот НА упатствата за работа или преземете ја и инсталирајте ја апликацијата во официјалната продавница претходно. УСБ-Флеш-Уредот Го Проширува капацитетот за складирање на мобилниот телефон во секое време, Брзо пренесува податоци, слики и видеа помеѓу мобилните телефони и компјутерите.без да се грижите за недостатокот на меморија во вашиот мобилен iphone. 3 ВО 1 USB 128b Флеш Диск вклучувајќи Надворешен адаптер USB C Порта и USB3.0 Порта кои поддржуваат различна употреба за i Телефон, USB-C Уред и Складирање На Податоци За Компјутер. АНДРОИД УСБ Ц И Компјутерите е уред за приклучок и репродукција, така што не се потребни драјвери за да работи.

Параметри на производот

Слична стока