.

.

Деца дигитална камера, 9 ефекти на филтерот поддржуваат 32 GB мемориска картичка 2.0 инчен екран во боја 4 фото рамки 1200W Детска видео камера Мултифункционална камера з?

Деца дигитална камера, 9 ефекти на филтерот поддржуваат 32 GB мемориска картичка 2.0 инчен екран во боја 4 фото рамки 1200W Детска видео

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

[Ергономски дизајн и лесен за носење] Удобна и мека зафат, грижа за деца мека кожа Мала големина и лесна, лесна за носење и складирање, удобен за употреба. [Сними добар момент] 4 видови на иновативни налепници за фотографии и 9 видови филтер, фаќајте природно прекрасно секој момент, поддржуваат различни игри. [Премиум материјал и уникатен дизајн] Изработено од материјал од ABS од одделение за храна, дизајниран и без аголен агол, дизајниран, убав облик анти -лизгање и анти -триење. [Одлични подароци за деца] Забавна камера специјално дизајнирана за деца, добри подароци, оставете ги децата да го истражуваат својот свет. [Траење на батеријата] Издржливост на голем капацитет, без грижи, батерија од 400m Ah, силна издржливост, USB интерфејс, лесен за пополнување моќ. [Сними добар момент] 4 видови на иновативни налепници за фотографии и 9 видови филтер, фаќајте природно прекрасно секој момент, поддржувајте различни игри. [Одлични подароци за деца] Забавна камера специјално дизајнирана за деца, добри подароци, оставете ги децата да го истражуваат својот свет. [Траење на батеријата] Издржливост на големи капацитети, без грижи, батерија од 400m Ah, силна издржливост, USB интерфејс, лесен за напојување. [Премиум материјал и уникатен дизајн] Изработено од материјал од ABS од одделение за храна, дизајниран и без агол на агол, дизајниран, убав облик анти -лизгање и анти -триење.

Параметри на производот

Item Type:
KidsCamera
Material:
ABS
Model:
A100
Color:
Pink
Screen:
2.0 inch Color Screen
Lens:
Fixed Lens
Perspective:
100 °
Storage Media:
Memory Card, Maximum Support 32g (excluding)
Picture Format:
JPG
Video Format:
JPEG
Video Resolution:
720P(1080x720)
Picture Elements:
1200W
Photo Frame:
4 Photo Frames, 9 Kinds of Filters
Input Voltage:
DC5V 1A
Function:
Take a Photo, Video, Game
Languages:
Chinese, English, Russian, Korean, Japanese
Built in Battery:
Non Removable Lithium Battery 400mah
Package List:
1 xKidsCamera1 x Handle1 x Charging Line1 x Hanging on the Rope1 x Instruction
Слична стока