.

.

Референтна точка за 3D скенирање на 3Д-скенирање за позиционирање цели на магнетни точки за обележување точки на мерачи Високи рефлексивни магнетни ознаки на рефер?

Референтна точка за 3D скенирање на 3Д-скенирање за позиционирање цели на магнетни точки за обележување точки на мерачи Високи рефлексивни

DEN 1532.80

Пристапност
Залиха

Професионалната точка на маркер усвојува високи перформанси на рефлексија и отпорни на солза Материјал со висок степен, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за долг животен век. Многу лесен и удобен за употреба, тоа е многу корисно и врвен рефлексивен филм за филмот. Едноставно во структурата, лесен за употреба, едноставен дизајн на изглед, можете да го користите со доверба. Точката на маркер е лесна и сигурна, преносна и практична, погодна за употреба на 3Д скенер. 3Д за позиционирање на скенирање цели магнетни точки за обележување точки на мерачи Високи рефлексивни магнетни етикети6мм10мм, .Серии : Рефлексивна температура на филмот : Температура на просторијата : Статичко и динамично обележување точки за 3Д скенери за специфични : Надворешни десет и внатрешни шест може да се прилагодат со големина 1 см.

Параметри на производот

Слична стока