.

.

Кутија за готовина Со Фиока За Пари Што Може Да Се Заклучи Кутија За Готовина Преносна Фиока За Пари На Ниво На Безбедност Фиока За Пари Безбедна Кутија За Складира?

Кутија за готовина Со Фиока За Пари Што Може Да Се Заклучи Кутија За Готовина Преносна Фиока За Пари На Ниво На Безбедност Фиока За Пари Безбедна

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Широко се користи во собирање средства, пазари на земјоделци, пазари за болви, настани за продажба во дворот или исто како средство за контрола на вашите ситни готовина Фиоката за монети со капак има пет прегради за да ги задржи монетите на место кога се движи кутијата за готовина. Четирите оддели за сметки со клипови натоварени со пружина држат хартиени пари на место. Голем капацитет, послужавник за пари може да ги складира вашите готовина, монети, клучеви, чекови или други скапоцености. Вдлабната рачка дизајнирана за лесно складирање и транспорт, пренослива и корисна за вашиот живот. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Материјал За Готовина : Метална Железна Боја : Црна Големина : Прибл.300х240х90мм/11, 81х9, 45х3, 54во Тежина : Прибл.6 Мл Апликација : Фиоката За Пари може да ги чува вашите готовина, монети, клучеви или чекови. Список на пакети : 1 х Кутија За Готовина 2 х Клучна Забелешка : 1.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cash Box
Material:
Metallic Iron
Color:
Black
Size:
Approx.300x240x90mm/11.81x9.45x3.54in
Weight:
Approx.2030g/71.6oz
Application:
Money tray can store your cash, coins, keys, or checks.
Package List:
1 x Cash Box2 x Key
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока