.

.

Четки за боја на Wenlii, акрилна боја, комплет за четка за четки за уметност за платно карпести акварел снабдување со палети на боја

Четки за боја на Wenlii, акрилна боја, комплет за четка за четки за уметност за платно карпести акварел снабдување со палети на боја

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

На производот има заштитен филм од производот, може да добиете кристално чиста палета откако ќе го излупите заштитниот филм на насловната страница, без оглед од кој агол, бојата е јасна за да ја стимулира инспирацијата за сликање Палетот за боја и сетот за четки за боја се совршени за да се добие подобра контрола врз ситните детали за разни сликање. Одлична големина за мешање на неколку бои одеднаш. Дупки за палецот со заоблени рабови за да се држат удобно. Оваа палета на материјали е лесно да се исчисти дали бојата е сува или влажна, се избегнува тежок проблем со чистење на пигмент. Оваа палета на акрилна боја е погодна за десна и лева употреба. На производот има заштитен филм од производот, може да добиете кристално чиста палета откако ќе го излупите заштитниот филм на насловната страница, без оглед од кој агол, бојата е јасна за да ја стимулира инспирацијата за сликање. Бојата Сетот за четки за палети и боја се совршени за да се добие подобра контрола на ситните детали за разни сликање. Големина на големата за мешање на неколку бои одеднаш. Дупките со палецот со заоблени рабови за да се држат удобно.

Параметри на производот

Colour:
blue
Material:
acrylic+nylon+wood
Size:
20x30cm
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
which solves the problem of beginners in choosing brushes and meets the requirements of painting professionals for brushes. :
Слична стока