.

.

КИТ ПРИЈАТЕЛИ Лебдечки Чепчиња За Уши 3-Пар Пакет-Меки Силиконски Ушни Приклучоци за пливање &засилувач; Капење-Измислено Од Лекар-Чувајте Ја Водата Надвор - Премиу?

КИТ ПРИЈАТЕЛИ Лебдечки Чепчиња За Уши 3-Пар Пакет-Меки Силиконски Ушни Приклучоци за пливање &засилувач; Капење-Измислено Од Лекар-Чувајте

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

МЕКИ СИЛИКОНСКИ ЧЕПЧИЊА ЗА УШИ Лесен за употреба и мувла на увото! МНОГУ повеќе меки и удобни од другите ушни приклучоци. ЕДИНСТВЕНИОТ ЛЕБДЕЧКИ МЕК КАЛАПЛИВ СИЛИКОНСКИ ЧЕПЧИЊА ЗА УШИ ВО СВЕТОТ. Пливајте на вода ако паднете или отстраните. ПРЕПОРАЧАНО ОД ЛЕКАРИ ШИРУМ СВЕТОТ. Измислен Од Лекар За Уво, Нос, Грло. ПОМАГА ВО СПРЕЧУВАЊЕ НА УВОТО НА ПЛИВАЧОТ. Совршен за ушни цевки, перфорирани тапанчиња, миринготомија, цевки за миринготомија, отитис медиа и надворешен отитис. ГАРАНТИРАНА ЗАШТИТА НА УШИТЕ. Блокирајте ја водата од ушниот канал! Одлично за пливање, капење, сурфање, скијање на вода, кајакарство и кајак. Совршен за патување до базен, езеро или плажа. ЛЕПЛИВАТА ТЕКСТУРА ги одржува чепчињата за уши на место. Дизајн СО ЕДНА ГОЛЕМИНА. Одлично за деца и возрасни! Еднократно и трае подолго од другите чепчиња за уши. Светли бои се привлечни за децата. Децата ги сакаат! НАЈДОБРИТЕ ЧЕПЧИЊА ЗА УШИ ЗА ПЛИВАЊЕ И ЗАШТИТА НА УШИТЕ.

Параметри на производот

Слична стока